Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Έκθεση ζωγραφικής στην Τερπνή   

Ξεκίνησαν και ετοιμάζουν την έκθεσή τους τα παιδιά του τμήματος ζωγραφικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής,  με το δάσκαλό τους τον κ. Γκουγκούφκα Κώστα. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων  " ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2013"
 
Σέρρες: Στειρώσεις αδέσποτων από κτηνιάτρους της ευρωπαϊκής οργάνωσης E.T.N.
 
Aπο το Σάββατο 26 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου θα διαρκέσει το πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων, απο κτηνιάτρους της ευρωπαϊκής οργάνωσης Ε.Τ.Ν. στο χώρο του δημοτικού κυνοκομείου Σερρών.
Οσοι φροντίζεται αδέσποτα ζώα σε περιοχές του καλλικρατικού δήμου Σερρών θα πρέπει  επικοινωνήσουν με τον Φιλοζωικό όμιλο, ώστε να συντονίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμα.
 
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα φιλοδοξεί να στειρώσει περισσότερα από 500 αδέσποτα ζώα και ισχύει για όλους τους Δήμους και τα χωριά του νομού.
 
Αγιασμός στο Σύλλογο Τριτέκνων Σερρών
 
Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων Σερρών " Ελπίδα" στο Μαξίμειο Πνευματικό Κέντρο, στις 11 το πρωί θα τελεστεί αγιασμός.
 
Θεατρική παράσταση στην Τερπνή
Έτοιμο και υπέροχο το τμήμα παραστάσεων του συλλόγου Τερπνής  για την εμφάνισή του το Σάββατο στις 10.30 π.μ στα ΔΗΜΗΤΡΙΑ ΤΕΡΠΝΗΣ  με την  δασκάλα τους κ. Βαγενά Δέσποινα.
 
Πουλήθηκε το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών
 
Το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών είχε περιέλθει στο χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ, και πρόκειται για νεόδμητο κτίριο (2000)
 
Την επιλογή της  Eurobank Properties ως επενδυτή για την απόκτηση χαρτοφυλακίου 14 ακινήτων από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου τα οποία θα εκμισθωθούν στο Ελληνικό Δημόσιο για 20 έτη, ανακοίνωσε η εταιρεία.
 
Όπως επισημαίνεται σχετικά, η συνολική δομημένη επιφάνεια των ακινήτων ανέρχεται σε 189.000 τμ περίπου, εκ των οποίων τα 136.000 τμ περίπου αντιστοιχούν στην ανωδομή και τα 53.000 τμ περίπου σε υπόγειους χώρους.
 
Πρόστιμο 85.229 ευρώ στον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Σερρών για τον καθορισμό διδάκτρων
 
Πρόστιμο ύψους 85.229 ευρώ επιβλήθηκε στον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (Σ.Ι.Κ.Ξ.Γ.) Σερρών, σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Παρόμοια πρόστιμα επιβλήθηκαν σε ακόμα τέσσερις αντίστοιχους συλλόγους (Βόρ. Ελλάδας, Κιλκις, Ηρακλείου και Χανίων),
Τα πρόστιμα, συνολικού ύψους 855.356 ευρώ, αφορούν «τον καθορισμό διδάκτρων και λοιπούς περιορισμούς στην άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας των μελών» των ως άνω συλλόγων.
 
Ξεκίνησε η ετοιμασία για το "Κάστρο Χριστουγέννων" στο Σιδηρόκαστρο
 
Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Μετά την αναπάντεχα επιτυχημένη πρώτη χρονιά διοργανώνεται και φέτος απο το Σάββατο 21 έως και 31 Δεκεμβρίου για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κάστρο των Χριστουγέννων στο χώρο της κεντρικής πλατείας Σιδηροκάστρου.
Κατά το διάστημα θα οργανωθούν καθημερινές εκδηλώσεις, χορός, μουσική ,παραστάσεις, δώρα και πολλά happenings.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22/10/2013 - 23:19