ΠΟΕ - ΟΤΑ: Υποδεχόμαστε τους σχολικούς φύλακες από τη Θεσσαλονίκη

Στο πλευρό των σχολικών φυλάκων που φτάνουν στην Αθήνα, έχοντας ξεκινήσει πορεία από τη Θεσσαλονίκη, τάσσεται η ΠΟΕ - ΟΤΑ. Αναλυτικά το πρόγραμμα, με βάση την ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ» διαμηνύουν οι Σχολικοί Φύλακες από τη Θεσσαλονίκη. ΚΑΙΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ λέμε εμείς στην κυβέρνηση.
Μαζί τους είναι όλος ο κλάδος των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που ενιαία και μαζικά θα παλέψει για να ανατραπούν οι μνημονιακές εντολές,
των διαθεσιμοτήτων, των απολύσεων, οι πολιτικές που μας οδήγησαν στην φτώχεια και την εξαθλίωση και τώρα μας οδηγούν στην εξόντωση.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α σε συνεργασία με τους Συλλόγους-Μέλη της προγραμματίζει να υπάρξει μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην υποδοχή των πεζοπόρων της Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013 το πρωί στον Τύμβο Μαραθώνα.

Θα ακολουθήσει πορεία προς το Ραδιομέγαρο της Ε.Ρ.Τ. (Μεσογείων 434-Αγία Παρασκευή), όπου θα γίνει ανασυγκρότηση- διανυκτέρευση και την ΤΡΙΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 στις 10.00 το πρωί η πορεία θα συνεχίσει για την Βουλή και τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι βέβαιο ότι οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που γνωρίζουν ότι κανένας πλέον δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για την εργασία του αλλά  επίσης ξέρουν να αγωνίζονται δυναμικά για το δίκιο τους, θα ανταποκριθούν στο  κάλεσμα και θα στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι οι διαθεσιμότητες και  οι απολύσεις θα μείνουν στα χαρτιά.
ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ -  ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ".