Διαμάχη Εργατικού Κέντρου Ευβοίας - Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το ραντεβού με τον υπ. Εργασίας Γ. Βρούτση

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει στην Εύβοια, γύρω από το θέμα του αν ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης ενημερώθηκε για συνάντηση με τους εργαζόμενους και κατά συνέπεια αν ανταποκρίθηκε ή όχι σε αυτό. Το εργατικό κέντρο Ευβοίας με ανακοίνωσή του καταγγέλλει και μάλιστα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου:
   «Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ και όλα τα Σωματεία, που βρίσκονται στην ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Περιφερειακού Μεγάρου στην Χαλκίδα, διεκδικώντας το δικαίωμα στη  ζωή και την εργασία καταγγέλλουμε τον  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΛΕΑΡΧΟ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΩΣ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗ.
   Ενώπιον όλου του Περιφερειακού Συμβουλίου που είχε γίνει στη Λαμία στις 30/9/2013,    είχε ανακοινώσει ότι του τηλεφώνησε ο Υπουργός Εργασίας ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ και  ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ για την Παρασκευή 4/10/2013 στις 12 το μεσημέρι στον Υπουργό Εργασίας.
   Διαβεβαιώνουμε όλο το Περιφερειακό Συμβούλιο και τους παριστάμενους εκεί Βουλευτές εργαζόμενους κ.λ.π., ότι τηλέφωνο δεν υπήρξε ποτέ, ραντεβού δεν  υπήρξε και τους ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ.
   Πιστεύουμε ότι και όλο αυτό το  επικοινωνιακό σώου που δόθηκε με την παραίτηση του κ. Μπουραντά, ήταν  μέσα στα πλαίσια του αποπροσανατολισμού και κοροϊδίας όλων μας.
   Συνεχίζοντας ο κ. Περγαντάς τα ψεύδη του, στέλνει και έγγραφο- πρόσκληση προς τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και αναφερόμενος στα Σωματεία που έχουν τα μεγάλα προβλήματα αλλά και τους βουλευτές του Νομού και τον Δήμαρχο, για ραντεβού που δεν υπήρξε ποτέ.
   Ως άλλος Μινχάουζεν  μέσα στο Υπουργείο Εργασίας μας ανακοίνωσε, ότι ο κ.ΒΡΟΥΤΣΗΣ είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις γι αυτό δεν θα παραβρεθεί.
   Ουδέποτε ο Υπουργός ήταν ενήμερος ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
   Για ακόμη μια φορά προσπάθησε να εξαπατήσει όλους τους εκπροσώπους θεσμών όπως το Εργατικό Κέντρο, τα Σωματεία εργαζομένων  ΣΕΛΜΑΝ – ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΝΕΟΣΕΤ – ΙΝΤΕΡΚΕΜ – ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ αλλά και του Βουλευτές ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ , ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΚΩΣΤΑΝ/ΝΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟ και τον Δήμαρχο Χαλκιδέων ΖΕΜΠΙΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ.
   Οι εργαζόμενοι από την πρώτη εβδομάδα της κατάληψης, προσπαθούσαν και προσπαθούν να βρεθεί κάποια λύση, για να λήξει και η ΚΑΤΑΛΗΨΗ.
   Από ότι αποδεικνύεται, καμιά πρότασή τους δεν έχει δεχτεί και αντιθέτως μπαίνουν συνέχεια τρικλοποδιές για να μην λυθεί η ΚΑΤΑΛΗΨΗ.
   Κάποιοι δεν επιθυμούν τις συναντήσεις και τις σαμποτάρουν, διότι ενδεχομένως φοβούνται ότι θα αποκαλυφθούν πολλά.
   Ο Περιφερειάρχης πρέπει να δώσει λόγο σε όλους αυτούς που κορόιδεψε (Περιφερειακό Συμβούλιο , Εργατικό Κέντρο, Σωματεία, Βουλευτές, Δήμαρχο) αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους της Εύβοιας και εάν έχει ΜΠΕΣΑ  ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ, που λέει ο λαός ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.
 
 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ   (Περιφερειακό Συμβούλιο – Βουλευτές – Δήμαρχο)»
 
Σχετική είδηση: Έστησε τους εργαζόμενους για να πάει σε πανηγύρι !!