Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία: Ο λαός έχει τη δύναμη να σταματήσει τη δράση της συμμορίας των ναζιστών δολοφόνων

Τη μαζική καταδίκη από όλο τον ελληνικό λαό, των φασιστών της Χρυσής Αυγής, ζητά με ψήφισμά της η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία. Επίσης τονίζει πως: "Το τραγικό συμβάν είναι συνέχεια της δολοφονικής επίθεσης, που εξαπέλυσαν στις 12-9-13 εναντίον νέων, που προπαγάνδιζαν το φεστιβάλ τους στο Πέραμα.
Τα περιστατικά αυτά ακολουθούν σωρεία ρατσιστικών επιθέσεων και ξυλοδαρμών τόσο εναντίον μεταναστών όσο και αγωνιζομένων μαθητών-φοιτητών-εργαζομένων. Η εγκληματική δράση της Χ.Α. έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Αποθρασύνεται από την πολύμορφη στήριξη που της παρέχουν το σάπιο σύστημα που τη γέννησε και τα μεγάλα συμφέροντα που τη θρέφουν, για να επιτίθεται στο λαϊκό κίνημα, σε όσους σηκώνουν κεφάλι.
Ο λαός έχει τη δύναμη να σταματήσει τη δράση της συμμορίας των ναζιστών δολοφόνων, αρκεί να συνειδητοποιήσει ότι οι φασίστες είναι θανάσιμοι εχθροί του. Καταγγέλλουμε τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χ.Α. Δυναμώνουμε τη λαϊκή συμμαχία για να μπει τέρμα στη δράση των ναζί και του συστήματος, που τους θρέφει. Οι δολοφονικές επιθέσεις στο Πέραμα και στο Κερατσίνι πρέπει να θέσουν σε εγρήγορση κάθε υγειονομικό, κάθε εργαζόμενο και άνεργο.
Να απομονώσουμε το «αυγό του φιδιού» ΤΩΡΑ!".