Λουκέτο για την ημερήσια έκδοση της εφημερίδας «Ειδήσεις» του Νίκου Χατζηνικολάου

Η πληροφορία γα την αναστολή έκδοσης του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας, η οποία πουλούσε ελάχιστα φύλλα, ήταν το κοινό μυστικό στον Όμιλο της Real τις τελευταίες εβδομάδες. 
Μάλιστα το τελευταίο διάστημα ο εκδότης είχε αποφασίσει να μην δημοσιοποιεί τις κυκλοφορίες της, μέχρι που τελικά φτάσαμε στην σημερινή ανακοίνωση, την οποία έκανε ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, στον Real Fm:
«Από αύριο τέλος η καθημερινή έκδοση των Ειδήσεων, δεν αντέχουμε άλλο. Δυστυχώς η αγορά αυτή έχει εκλείψει. Κάναμε την προσπάθειά μας, αλλά η αγορά των καθημερινών εφημερίδων δεν υπάρχει. Δυστυχώς η οικονομική κρίση την έχει οδηγήσει σε πλήρη εξαφάνιση και έτσι δεν..
μπορούμε να αντέξουμε άλλο την αιμορραγία της καθημερινής έκδοσης».
Η έκδοση του Σαββάτου της εφημερίδας «Ειδήσεις» θα συνεχιστεί κανονικά καθώς το κυριακάτικο φύλλο .
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των εργαζομένων στον Real Group αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα με τη μσθοδοσία καθώς οι ικαθυστερήσεις στην καταβολή είναι από 3 μήνες σε μισθούς μέχρι και 12 μήνες στα μπλοκάκια-
Τέλος οι εργαζόμενοι δεν ενημερώθηκαν επίσημα από κανένα εκ της διευθύνσεως και έμαθαν τα νέα μόνο ως... ακροατές της ραδιοφωνικής συχνότητας του μεγαλοδημοσιογράφου !
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27/06/2017 - 12:57