Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών
Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο
 
Συνελήφθη προχθές (22/8 ) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ροδολίβους , ένας ημεδαπός 31 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 106.457,08 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
 
 
 Εξιχνιάστηκε μετά από ένα χρόνο περίπτωση κλοπής στην Ηράκλεια
 
Εξιχνιάστηκε, μετά από ένα χρόνο,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας  περίπτωση κλοπής σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που σημειώθηκε το βράδυ 25 προς 26 Αυγούστου 2012  στην Ηράκλεια.
 
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού 16 ετών, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων.
 
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος την 25/26.08.2012 διέρρηξε το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο ενός 41χρονου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των  200  Ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.
 
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.
 
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 16χρονου, ο οποίος δεν συνελήφθη, θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
 
 
 Συνελήφθη 31χρονος  για κλοπή στο Σιδηρόκαστρο  
 

Συνελήφθη προχθές (22/8 ) το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, ένας ημεδαπός ηλικίας 31 ετών, για κλοπή σε κατάστημα.
Ειδικότερα, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, ο 31χρονος αφαίρεσε από το κατάστημα ενός 39χρονου δύο  ηχεία αναπαραγωγής ήχου και ένα  επαγγελματικό ενισχυτική ήχου συνολικής αξίας 700 Ευρώ.
Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ παρέδωσε τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το  Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.39ο   Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή
 
Το 39ο  Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή στις Σέρρες  θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή και το Σάββατο 30 και 31 Αυγούστου, στο πρώην στρατόπεδο Παπαλουκά.  
 
Συναυλία του «Ολυμπιακού Λευκώνα»
 
Η  ποδοσφαιρική ομάδα του «Ολυμπιακού Λευκώνα» διοργανώνει συναυλία  την Τρίτη 27 Αυγούστου , με τους αδελφούς Ιωαννίδη και τον Αγάθωνα Ιακωβίδη, στο γήπεδο του Λευκώνα , στις 9 το βράδυ. Τιμή εισόδου 10 ευρώ.