Ειδήσεις από την ΕΡΑ Φλώρινας
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Αγαπητές μαθήτριες, Αγαπητοί μαθητές,

Ξεκινώντας τον μαραθώνιο των δοκιμασιών και εξετάσεων στα σχολεία σας και στα ειδικά κέντρα, εύχομαι κουράγιο και ψυχραιμία, για επιτυχία και θετική έκβαση των προσπαθειών σας, στους δε γονείς σας, υπομονή και κατανόηση.
Τις μέρες αυτές πρέπει να σας διακρίνει ηρεμία, αυτοπεποίθηση, επιμονή, θάρρος και αισιοδοξία για το μέλλον σας.
Στους εκπαιδευτικούς, βαθμολογητές, εξεταστές και επιτηρητές, εύχομαι το δύσκολο έργο τους να το φέρουν εις πέρας με επιτυχία.
Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους σας καλή επιτυχία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΣΙΩΚΗΣ

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαΐου 2015, στο “Σπίτι των Πολεμικών Τεχνών” στα Άνω Λιόσια Αττικής έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Shotokan “στυλ”. Ο Α.Σ “Παγκράτιον” Φλώρινας συμμετείχε και σε αυτό το κορυφαίο γεγονός με τον Σιώκη Λουκά.

Ο Φλωρινιώτης Πρωταθλητής πήγε στο πρωτάθλημα κατέχοντας ήδη την τρίτη θέση από πέρσι και έπρεπε αν μη τι άλλο να διατηρήσει τη θέση του. Και τα κατάφερε ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Μετά από πολύ δυνατούς και δύσκολους αγώνες στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος αποσπώντας το χειροκρότημα και το σεβασμό της κερκίδας και όλης της Ελλάδας.ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΦΣΦ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ΚΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει ολοκληρωμένη επενδυτική πρόταση για την αξιοποίηση-εκμετάλλευση του Φουαγιέ και του Αύλειου χώρου του Συλλόγου.
Πληροφορίες: Από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ