Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών  30/4/2015Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 3 Μαΐου!

Κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Απριλίου 2015, ομόφωνα αποφασίσθηκε τα εμπορικά καταστήματα να παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 3 Μαΐου 2015. Κατά την άποψη του εμπορικού κόσμου  μόνο οι δύο (2) Κυριακές των Χριστουγέννων είναι ωφέλιμες για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού και των εμπορικών καταστημάτων και μόνο αυτές θα λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα στο Νομό Σερρών. Οι υπόλοιπες Κυριακές δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στα εμπορικά καταστήματα.

Εμπορικός Σύλλογος Σερρών: Ανακοίνωση για το 10ήμερο προσφορών
 
Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών για ακόμη μια φορά δηλώνει την αντίθεσή της ως προς τις διατάξεις του Νόμου 4177/2013 που αφορούν τα εκπτωτικά δεκαήμερα, όπως έχει εξηγήσει σε παλαιότερες ανακοινώσεις της...
Παρόλα αυτά σεβόμενη τον νόμο, ενημερώνει τους Σερραίους εμπόρους και το καταναλωτικό κοινό ότι το 1ο δεκαήμερο προσφορών για το έτος 2015 ξεκινά από το Σάββατο 2 Μαΐου 2015 και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 9 Μαΐου.
 
Υπ. Εσωτερικών: Επιχορήγηση στο Δήμο Σερρών για προνοιακά επιδόματα
 
Με συνολικό ποσό 112,644 εκατ. ευρώ επιχορηγεί το υπουργείο Εσωτερικών 64 μεγάλους δήμους της χώρας για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων για το δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου 2015. Η σχετική απόφαση του υπουργού Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκου Βούτση, αφορά, μεταξύ άλλων, τους δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Πειραιά, Λάρισας, Ηρακλείου Κρήτης, Καλλιθέας, Αχαρνών, Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, Αιγάλεω, Ελευσίνας, Παλλήνης, Βόλου, Ιωαννίνων, Χανίων, Καλαμάτας, Κομοτηνής, Σερρών κ.λπ. Παράλληλα, οι δήμοι καλούνται να γνωστοποιήσουν στο υπουργείο έως την Παρασκευή 19 Ιουνίου τα ποσά που απαιτούνται για τα προνοιακά επιδόματα των μηνών Μαΐου και Ιουνίου 2015.

1ο Φεστιβάλ παιδικών χορευτικών τμημάτων στο Σιδηρόκαστρο    
                
Ο Συλλογος Βλαχων Σιδηροκάστρου διοργανωνει το 1ο Φεστιβάλ παιδικών χορευτικών τμημάτων, το Σαββατο 9 Μαίου , στο Αμφιθεταρο του Κρουσοβίτη, στις 7 μ.μ. Συνδιοργανωση ΑΠΟΔΡΑΣΙ - Δημος Σιντικης. Στο πρώτο φεστιβάλ παιδικών χορευτικών τμημάτων συμμετέχουν εκτός των δύο τμημάτων του συλλόγου Βλάχων Σιδηροκάστρου  και οι σύλλογοι: Μικρασιατική Αδελφότητα Νομού Σερρών, Περιβολακίου Δήμου Λαγκαδά, Ακροβουνίου Δήμου Ελευθερούπολης & Γαζώρου Δήμου Ν. Ζίχνης Σερρών !
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30/04/2015 - 10:29