Ειδήσεις από την ΕΡΑ Ζακύνθου

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ- ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ:

«Mε τη Αγωνιστική μας συμμετοχή στις 10.30 το πρωί στο παλιό εργατικό κέντρο Ζακύνθου Τιμάμε Ταξικά τη Πρωτομαγιά, γιατί είναι Μέρα Μνήμης και Πάλης για την Τάξη μας, γιατί είναι Μέρα Τιμής στους χιλιάδες Νεκρούς που έπεσαν για να έχουμε υγεία, σύνταξη, δικαιώματα, για τη κατάργηση της εκμετάλλευσης Ανθρώπου από Άνθρωπο. Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε είναι ξεκάθαρο ότι ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης που ζούμε δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις βασικές ανάγκες της εργατικής οικογένειας. Είναι δρόμος που όφελος έχουν μόνο τα μονοπώλια.

Η νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τον μανδύα του "πατριωτικού καθήκοντος", με εντολή της τρόικας και με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (!!) αρπάζει τα διαθέσιμα των Δημόσιων οργανισμών, των Δήμων, των Ασφαλιστικών Ταμείων για να πληρωθεί το χρέος που δεν οφείλει ο λαός, οξύνοντας τα προβλήματά τους, στο δρόμο της προηγούμενης συγκυβέρνησης που με υποσχέσεις ότι τα λεφτά θα επιστραφούν το 2012 και με το PSI, στέρησαν απ' τα ασφαλιστικά μας ταμεία 13 περίπου δισ. ευρώ, ανοίγοντας το δρόμο τις αντιασφαλιστικές ανατροπές που γνωρίσαμε, εξανεμίζοντας τις συντάξεις και τα άλλα δικαιώματά μας.Την ίδια ώρα, με ανέπαφους τους αντιλαϊκούς μνημονιακούς νόμους και με τη βούλα των Ε.Ε. - Ε.Κ.Τ. – Δ.Ν.Τ. (επίσης με Π.Ν.Π.) χαρίζει πρόστιμα εκατομμυρίων σε επιχειρήσεις για φορολογικές απάτες και λαθρεμπόριο !!

Οι αντιθέσεις κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και "θεσμών" στο Γιούρογκρουπ με όλο το θόρυβο που συνοδεύονται για τα "ματώματα" που ακούσαμε απ' τον πρωθυπουργό, δεν αφορούν τα δικά μας συμφέροντα, αλλά ποια μερίδα κεφαλαίου θα ωφεληθεί από την επερχόμενη αντιλαϊκή συμφωνία που φέρνει νέα επίθεση διαρκείας σε συντάξεις, μισθούς κ.α. δικαιώματα, με μνημόνιο "αξιοπρέπειας" για τη "ενωμένη ευρώπη" του κεφαλαίου !!

Συνεχίζεται να γινόμαστε μάρτυρες να Αιματοκυλιούνται ολόκληροι λαοί στη περιοχή μας, για να επεκτείνουν την επιρροή τους μια χούφτα μονοπώλια σε νέα εδάφη και αγορές, δημιουργώντας καραβιές προσφύγων και μεταναστών που πνίγονται στα νερά της μεσογείου (χτες ακούσαμε: "ότι έρχονται κ με τάμπλετ" !! ) και Αντί η σημερινή συγκυβέρνηση να καταδικάσει τα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα, με πρόσχημα τους τζιχαντιστές που ίδιοι δημιούργησαν, Δηλώνει διαθέσιμη να εμπλέξει τη χώρα και το λαό μας στις νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και στους πολέμους, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις των ΝΑΤΟ – Ε.Ε.

Δεν παραδίνουμε τα όπλα μας, οργανωνόμαστε στο Σωματείο μας.

Παλεύουμε για να εξασφαλίζουμε στις οικογένειες μας ευημερία, ανθρώπινες συνθήκες ζωής, συντάξεις και μισθούς που να μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια, να έχουμε εμείς τα παιδιά και τα εγγόνια μας, πρόσβαση σε Δωρεάν-Δημόσια Υγεία – Παιδεία, οχτάωρο-πενθήμερο και νέες ΣΣΕ που θα ανακτούν τα δικαιώματα που μας πήραν όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για την τάξη μας, που έρχεται σε ολική ρήξη και σύγκρουση με αυτά που ζούμε. Δύσκολος αλλά με προοπτική για να φτιάξουμε τον κόσμο που ονειρεύεται η εργατιά και που το αίμα της πότισε την μεγάλη υπόθεση της κοινωνικής απελευθέρωσης, όλων των καταπιεσμένων από τα δεσμά της εκμετάλλευσης που δεν πήγε, μα ούτε πρόκειται να πάει χαμένο.

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ-ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ
Όλοι και Όλες στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 10.30 το πρωί στο παλιό εργατικό κέντρο Ζακύνθου».


Τις νήσους Στροφάδες (Ζάκυνθος) επισκέφθηκε ο υπουργός Άμυνας! Ζητήθηκαν οι μελέτες και δόθηκαν υποσχέσεις για έργα στο λιμάνι στον πύργο και τον φάρο!

Για πέντε ώρες  έμεινε χθες πάνω στα Στροφάδια ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος  και ενημερώθηκε αναλυτικά από το Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο για τα χρόνια αιτήματα  της εκκλησίας που αφορούν την αναστήλωση και συντήρηση του Καστρομονάστηρου.

Σε σχετικό δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «ΕΡΜΗΣ» επισημαίνεται ότι:«Οι επαφές έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και  τώρα αναμένεται να σταλούν και τα σχετικά έγγραφα και οι μελέτες που υπάρχουν στο Υπουργείο για να προωθηθούν τα αιτήματα. Ο κ. Καμμένος, από την Ανδραβίδα που βρισκόταν, έφτασε με ελικόπτερο στα Στροφάδια μαζί με αντιπροσωπεία συνεργατών του και εκεί τον υποδέχτηκε ο κ. Χρυσόστομος ο οποίος τον ξενάγησε  εντός κι εκτός της Μονής. Τα σημεία που χρειάζονται άμεσα παρεμβάσεις και φυσικά την εξασφάλιση χρηματοδότησης είναι η μονή, το λιμάνι και ο φάρος.

Σε δηλώσεις του ο κ. Χρυσόστομος ανέφερε ότι ο Υπουργός υποσχέθηκε βοήθεια σε ότι χρειαζόμαστε για τα Στροφάδια ώστε να μην καταστραφεί το Καστρομονάστηρο.
«Κουβεντιάσαμε και περπατήσαμε για αρκετή ώρα αν και ο Υπουργός γνώριζε το χώρο γιατί παλιά ερχόταν στα Στροφάδια. Μας είπε ότι θα ενεργήσει με τον καλύτερο τρόπο για να έχουμε αποτέλεσμα» ανέφερε ο κ. Χρυσόστομος.


Ο Υπουργός προσγειώθηκε στα Στροφάδια κατά τις 11 το πρωί και αναχώρησε στις 4.30 το απόγευμα. Το πρόγραμμά του άλλαξε καθώς αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι θα επισκεπτόταν τα Στροφάδια το μεσημέρι. Ενωρίτερα βρέθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ) στην Ανδραβίδα όπου ενημερώθηκε για την διακλαδική άσκηση μεσαίας κλίμακας «Ηνίοχος 2015» η οποία διεξάγεται με τη συμμετοχή Αεροπορικών και Ναυτικών δυνάμεων και μονάδων Στρατού Ξηράς.

Από την πλευρά της εκκλησίας και του Μητροπολίτη εντός των ημερών θα σταλεί στο Υπουργείο Άμυνας φάκελος με τις μελέτες που έχει ετοιμάσει η τοπική εκκλησία για να τις δει ο κ. Καμμένος και να τις αξιολογήσει μαζί με τις υπηρεσίες. Αυτό αποφασίστηκε στη συζήτηση και στην πορεία αν χρειαστεί θα ζητηθεί βοήθεια από άλλα υπουργεία για να προχωρήσουν οι εργασίες».

Εκδήλωση συζήτηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ζακύνθου, με θέμα: «Μεταρρυθμίσεις, Απασχόληση και Ανάπτυξη-Όλη η αλήθεια σύμφωνα με τα νέα δεδομένα»!

"Μεταρρυθμίσεις - Απασχόληση – Ανάπτυξη: όλη η αλήθεια σύμφωνα με τα νέα δεδομένα" είναι το θέμα της εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν το Ινστιτούτο Οικονομικής Πολιτικής & Δημόσιας Διακυβέρνησης του Ελληνο-αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και οι Ομάδες Διαλόγου Ενεργών Πολιτών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Μαΐου, στις 18.30, στο ξενοδοχείο Palatino (Κολοκοτρώνη 10 - Κολυβά) Ζάκυνθος.

Στην ομιλία του ο  Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικής Πολιτικής & Δημόσιας Διακυβέρνησης, κ. Γ. Γραμματίδης θα απευθυνθεί στους παραγωγικούς φορείς του νησιού  και τους πολίτες για τα προβλήματα τους, τους στόχους, τα εργαλεία και τις συλλογικές δράσεις που μπορούν να βοηθήσουν τόσο για την έξοδο από την κρίση, όσο και την είσοδο σε πορεία ουσιαστικής ανάπτυξης. Στην εκδήλωση καλούνται να λάβουν μέρος ναυτικοί, έμποροι, επιχειρηματίες, γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί μηχανικοί, φαρμακοποιοί, δημόσιοι υπάλληλοι, φοιτητές, οικονομολόγοι και γενικά κάθε πολίτης που ενδιαφέρεται για το μέλλον του τόπου.

Ο κ. Γ. Γραμματίδης, ανέφερε: «η επικοινωνία με τους πολίτες αποτελεί εργαλείο για την ενημέρωσή τους για τα μεγάλα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η χώρα. Σκοπός της είναι να βοηθήσει στο ξεκαθάρισμα της θολής εικόνας, που επικρατεί σε σχέση με την πορεία της οικονομίας, να επισημάνει τις αδυναμίες και τους τρόπους αντιμετώπισής τους, να δώσει πρακτικές λύσεις και να βοηθήσει στο άνοιγμα  μιας συζήτησης στην κοινωνία, η οποία έχει ανάγκη συσπείρωσης και ελπίδας. Ανάμεσα στα θέματα επιλέχθηκε και η απασχόληση γιατί είναι το σημαντικότερο εργαλείο για την ανάπτυξη, ενώ παράλληλα, το αντίθετό της που είναι η ανεργία είναι η μεγάλη πληγή της χώρας που, πέρα από το να ταλαιπωρεί και να διαλύει οικογένειες, οδηγεί τους νέους μας  σε μια σύγχρονη μετανάστευση και στερεί τη χώρα από εκείνο το δυναμικό, στο οποίο θα έπρεπε να στηρίζει το μέλλον της».

Εμπορική, τουριστική και πολιτιστική ανταλλαγή με την Παβία της Ιταλίας, επιδιώκει ο δήμαρχος Ζακύνθου!

Τα αποτελέσματα του ταξιδιού που έγινε στην Παβία ανέλυσε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Δήμαρχος Ζακύνθου, κ. Παύλος Κολοκοτσάς, ο οποίος έκανε λόγο για θερμή υποδοχή από τους Ιταλούς και πρόσθεσε πως αυτή η συνεργασία δεν θα μείνει στα χαρτιά. 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Πλαισιωμένος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκο Τσίπηρα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Γιάννη Κόκλα, καθώς και τον Ανδρέα Δεληγιαννόπουλο, ο κ. Κολοκοτσάς είχε επαφές με το Δήμο Παβίας, την Επαρχία και το Επιμελητήριο, ενώ σημείωσε πως θα υπάρξει εμπορική, πολιτιστική και τουριστική ανταλλαγή με τη συγκεκριμένη Ιταλική πόλη. 

"Μας προσέφεραν περίπτερο δωρεάν, προκειμένου να παρουσιάσουμε τα αγροτικά μας προϊόντα στην έκθεση του Μιλάνου. Ο Ούγκο Φώσκολο γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και σπούδασε μαζί με τον Διονύσιο Σολωμό στην Παβία. Όταν αρχίσουν οι εργασίες για τη δημιουργία του σπιτιού και του μουσείου του Φώσκολου, θα έρθει καθηγητής από την Παβία, ούτως ώστε να δει από κοντά τα όσα θα γίνουν. Μείναμε κατενθουσιασμένοι από την υποδοχή. Θέλω να πω ότι όλα αυτά που συμφωνήσαμε δεν θα μείνουν στα λόγια. Σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της Ζακύνθου θα φροντίσουμε για να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια ακόμη πιο εντατικά. Είμαι στεναχωρημένος, όμως, γιατί σε άλλες πόλεις του εξωτερικού υπάρχουν πεζόδρομοι και εδώ δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να ξεφύγουμε από μια... γύφτικη κατάσταση. Έχω δώσει εντολή στους συνεργάτες μου να αναβαθμιστεί το ιστορικό κέντρο της πόλης. Σε αυτό δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις ή υποχωρήσεις. Στο κέντρο της Παβία δεν υπήρχε πουθενά αυτοκίνητο. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία" υπογράμμισε ο κ. Κολοκοτσάς.

Από την πλευρά του ο κ. Τσίπηρας ανέφερε ότι η Ιταλία είναι μια χώρα 60 εκατομμυρίων ανθρώπων και συμπλήρωσε πως η εξωστρέφεια της Ζακύνθου είναι απαραίτητη, ούτως ώστε να μη μένουμε συνέχεια στη μιζέρια. 

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Κόκλας, υποστήριξε πως αν αναδειχθεί ο πολιτισμός και η κοινή κουλτούρα των δύο λαών, τα οφέλη για τον τουρισμό θα είναι πολλαπλά, ενώ δίνεται η δυνατότητα για συνεργασία και σε ευρωπαϊκά προγράμματα. Συμπλήρωσε, δε, πως τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει αεροπορική σύνδεση με το Μιλάνο, γεγονός που είναι απόλυτα θετικό».

Ενδιάμεση περίοδος εκπτώσεων από την Πρωτομαγιά με τον τοπικό εμπορικό σύλλογο να προσδοκά…αναθέρμανση της κίνησης!  

Την Παρασκευή 1η Μαΐου ξεκινά η ενδιάμεση περίοδος εκπτώσεων στα εμπορικά καταστήματα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ). Η διάρκεια των εκπτώσεων θα είναι 10 ημέρες και στο διάστημα αυτό οι έμποροι έχουν εναποθέσει τις σελίδες τους να ανακάμψουν, μετά την αρνητική κίνηση που σημειώθηκε στην αγορά στη διάρκεια των γιορτών του Πάσχα. Όπως λέει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ», η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Μαγδαληνή Μπουζιάνου, «το φετινό Πάσχα έπεσε σχετικά νωρίς, επικράτησε κακοκαιρία που απέτρεψε και επισκέπτες να έρθουν στη Ζάκυνθο, επομένως η κίνηση εκείνο το διάστημα εν ήταν η αναμενόμενη».

Οι ενδιάμεσες δεκαήμερες εκπτώσεις αναμένονται από τον εμπορικό κόσμο ως μια σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσουν την απώλεια των κερδών του Πάσχα και αναμένονται με ελπίδα και προσδοκίες. Οι έμποροι του νησιού είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε γενναίες εκπτώσεις, όσο είναι αυτό δυνατό, προκειμένου να προσελκύσουν τους καταναλωτές και υπόσχονται ποιότητα και χαμηλές τιμές!

Κάστρο Ζακύνθου: Όρεξη υπάρχει, λεφτά γιοκ!

Πυκνά αγριόχορτα και αγκάθια, κτίρια καλυμμένα με βρύα από την υγρασία, δεξαμενές και αντλίες που δεν λειτουργούν πάντοτε, τείχη που καταρρέουν. Αυτή είναι με δυο λόγια η εικόνα που εμφανίζει το Κάστρο, εν έτει 2015. Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, αρχές, φορείς και υπηρεσίες συγκεντρώνονται για να εκτιμήσουν την κατάσταση των υποδομών και λειτουργιών, να εισηγηθούν τις απαραίτητες δράσεις και να συντονίσουν τις ενέργειές τους, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ», η πρώτη φετινή συνάντηση έγινε το πρωί της Τρίτης. Σχεδόν ομόφωνα συμφώνησαν ότι η δράση που επείγει είναι ο καθαρισμός από τα αγριόχορτα, εντός και εκτός Κάστρου. Η δεύτερη δράση θα είναι η επιδιόρθωση του συστήματος πυρόσβεσης (σωληνώσεις, αντλίες, μοτέρ, γεννήτριες, δεξαμενές), έτσι ώστε να λειτουργεί στο σύνολό του και με τις προδιαγραφές που απαιτούνται. Περιφέρεια, ΔΕΥΑΖ και Πυροσβεστική Υπηρεσία θα αναλάβουν τον έλεγχο και τη συντήρησή του.ΕΡΤ…ΧΟΜΑΣΤΕ! ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ «ΒΟΥΛΑ» ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ!

ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ…ΣΥΓΝΕΦΑ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ-ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ...ΝΕΑΣ ΕΡΤ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ…ΑΝ…ΠΟΤΕ ΚΑΙ…ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ-ΜΕ ΤΟ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ «ΜΑΥΡΟ» ΣΤΙΣ 11-6-2013!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ: «Πρόταση για εκπομπή με είδη μουσικής που δεν προβάλλονται αλλού στα FM όπως HardRock, HeavyMetal, Gothic κ.α. αλλά έχουν μεγάλη απήχηση στο ελληνικό κοινό. Σαν παράδειγμα δίνονται οι εκπομπές που φιλοξενούνται στο ERTOPEN και στην ΕΡΑ Ζακύνθου».!

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ, ΤΟΝ ΠΟΛΥΜΗΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ-ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ-ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ 23 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!  

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29/04/2015 - 15:41