Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών  29/1/2015


Ριφιφί στο Τελωνείο Σερρών: Έκλεψαν χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων!

Άγνωστοι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 23-01-2015 έως 25-01-2015,  ανοίγοντας τρύπα σε τοίχο (ριφιφί) σε αποθήκη του Τελωνείου Σερρών, αφαίρεσαν συνολικά 212 χαρτοκιβώτια που περιείχαν 106.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία φυλάσσονταν στην αποθήκη προκειμένου να καταστραφούν, καθώς είχαν κατασχεθεί από διάφορες περιπτώσεις λαθρεμπορίας τσιγάρων.

Εκλογές  στη " Δημοτική  Πρωτοβουλία  Σερραίων"

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στη " Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων" την Κυριακή  1 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ, στις 11 το πρωί.

Νέες ειδικότητες στο ΔΙΕΚ Σιδηροκάστρου

Το εαρινό εξάμηνο του 2015 ( έναρξη Φεβρουάριος 2015) , το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) Σιδηροκάστρου σκοπεύει να λειτουργήσει τις παρακάτω ειδικότητες :

- Τεχνικός Μαγειρικής , Τέχνης - Αρχιμάγειρας ( Chef)
- Τεχνικός Η/Υ
- Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής
- Διασώστης - Πλήρωμα Ασθενοφόρου
- Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στη Γραμματεία του ΔΙΕΚ καθημερινά 13.30 - 19.30 , στο τηλ 23230-25341 ή απο την ιστοσελίδα του ΔΙΕΚ Σιδηροκάστρου http : // iek-sidir.ser.sch.gr  

Γιορτή Μητέρας στο Σύλλογο Βλάχων Ν. Σερρών «Γεωργάκης Ολύμπιος»

Την Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη “Γιορτή Μητέρας” στην αίθουσα διδασκαλίας χορού του Συλλόγου Βλάχων Ν.Σερρών “Γεωργάκης Ολύμπιος”. Σύμφωνα με την ελληνορθόδοξη παράδοση εορτάζεται στις 2 Φεβρουαρίου, ώστε να συνδυαστεί με τη μεγάλη δεσποτική εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου.

Στη φετινή εκδήλωση ομιλήτρια είναι η επί σειρά ετών χορεύτρια του Συλλόγου και καθηγήτρια μαθηματικών, η κυρία Μαρία Ταΐρη. Η ομιλία είναι σχετική με τον ρόλο της μητέρας σήμερα, με αναφορές στον ρόλο της στην βλάχικη οικογένεια, αλλά και κατά το παρελθόν. Μετά το τέλος της ολιγόλεπτης ομιλίας, προσφέρονται παραδοσιακά εδέσματα στις κυρίες που κάθε χρόνο γεμίζουν την αίθουσα του Συλλόγου στην οδό Καραϊσκάκη 2.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29/01/2015 - 09:26