Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών  27/1/2015Ποιοι εκλέγονται από το Νομό Σερρών

Την πρωτιά στη σταυροδοσία παίρνει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής του Αχιλλέα, με 20.130 ψήφους, ο οποίος εκλέγεται για πρώτη φορά στη Βουλή. Επίσης, επανεκλέγεται η Φωτεινή Αραμπατζή, με 14.725 ψήφους. Από το ΣΥΡΙΖΑ επανεκλέγεται η Αφροδίτη Σταμπουλή, με 9.161 ψήφους. Από τη Χρυσή Αυγή επανεκλέγεται ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος (4.206 ψήφους), ενώ από το Ποτάμι εκλέγεται ο Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου (1.790 ψήφους). Μια έδρα παίρνουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και επανεκλέγεται η Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά (4.078 ψήφους).

Άγκιστρο : Τρεις Βούλγαροι συνελήφθησαν για διακίνηση Ιρακινών μεταναστών

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, συνελήφθησαν χθες (25-01-2015) το πρωί, στο Άγκιστρο Σερρών από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 39, 40 και 42 χρονών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για μεταφορά και διευκόλυνση εξόδου από την χώρα μη νόμιμων μεταναστών. Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι χρησιμοποιώντας 2 οχήματα μετέφεραν από κοινού, συνολικά 5 αλλοδαπούς, υπηκόους Ιράκ, ηλικίας από 17 έως 60 ετών, με σκοπό να διευκολύνουν στη συνέχεια την παράνομη έξοδο τους από την ελληνική επικράτεια. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, για την μεταφορά τους, καθένας από τους αλλοδαπούς κατέβαλε συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, με τελικό σκοπό την παράτυπη προώθηση τους σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα 2 αυτοκίνητα των διακινητών κατασχέθηκαν, καθώς και 6 κινητά τηλέφωνα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

O  Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Βλάχων Ν. Σερρών

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου  θα πραγματοποιηθεί ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου. Κάθε χρόνο, το πρώτο Σάββατο του Φλεβάρη είναι αφιερωμένο στο βλάχικο παραδοσιακό γλέντι μας που φέτος θα γίνει υπό τους ήχους της ορχήστρας του Νίκου Μπούσιου στο κέντρο "Κομπολόι" στο Νέο Σούλι Σερρών. Ώρα έναρξης: 20:30. Στο τραγούδι είναι: ο Κώστας Μήτσης, ο Δημήτρης Κοκκώνης και ο Θανάσης Μησιάκας.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27/01/2015 - 10:09