Ειδήσεις από την ΕΡΑ Κομοτηνής

ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  8/1/2014


Συνάντηση Σούλτς-Παπαδημούλη στις Βρυξέλλες

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ε.Κ. Δ.Παπαδημούλης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς στις Βρυξέλλες και τον ενημέρωσε για την πορεία προς τις ελληνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, καθώς και για τους στόχους του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σούλτς τόνισε στον Δ.Παπαδημούλη ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τηρεί, όπως έχει θεσμική υποχρέωση, στάση αυστηρής ουδετερότητας απέναντι στις ελληνικές εκλογές και χαρακτήρισε «επικίνδυνη ανοησία, επιζήμια για την Ευρωζώνη» τη συζήτηση περί GRexit.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες την Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου, μετά από σχετική πρόταση του Δ. Παπαδημούλη.

Πάνος Καμμένος από Κομοτηνή: «Όχι Αυτοδυναμίες Κυβερνήσεις για να ελέγχονται.Ψήφος  στους ΑΝΕΛ για να τους στείλουμε στα Ειδικά Δικαστήρια»

«Ψηφίστε μας για να δείτε όσους καταλήστεψαν τον Ελληνικό Λαό και ήταν μέσα σε λίστες που χρηματίζονταν, στα Ειδικά Διακαστήρια».

Αυτό τόνισε στην συνέντευξη τύπου που παρεχώρησε από την Κομοτηνή, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησε στη Θράκη, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ίσως γι’ αυτό δεν θέλουν κάποιοι να μας βλέπουν  στη Βουλή στις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Επί πλέον ζήτησε από τον Ελληνικό λαό την ψήφο του, για  να μην υπάρχουν αυτοδύναμες κυβερνήσεις, αλλά να ελέγχονται και υπάρχουν στην κυβέρνηση ισχυρές πατριωτικές φωνές.

«Εμείς θέλουμε να ενώσουμε τους Έλληνες. Ήμασταν οι ρυθμιστές των πρόωρων εκλογών, εμείς θα είμαστε και οι εγγυητές της νέας κυβέρνησης εθνικής ενότητας και θα τη ρίξουμε, αν και αυτή δεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Χώρας και των πολιτών».

Χαρακτήρισε τα κόμματα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΔΗΣΟ(ΓΑΠ), Το ποτάμι, που συνέπραξε με τη Δράση και τον Στέφανο Μάνο, ως υπαλλήλους της Μέρκελ και της παγκοσμιοποίησης, ενώ από την άλλη πλευρά τοποθέτησε τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και ΚΚΕ.

Απέκλεισε συνεργασίες με αυτά  κόμματα και το κόμμα του Μπόμπολα(Ποτάμι), ισχυριζόμενος πως δεν επιζητούν θέσεις λήζινγκ εξουσίας έναντι του Ελληνικού Λαού.

Δεν αναγνωρίζω τη ΝΔ ως το κόμμα που ίδρυσε ο Κων/νος Καραμανλής και που ήταν πρόεδρος ο Κώστας Καραμανλής.

«Η σημερινή ΝΔ είναι  κάτι μεταξύ Πολιτικής Άνοιξης και ΛΑΟΣ. Δεν μπορούν τα άκρα που χαρακτήριζε ο Κώστας Καραμανλής να είναι τώρα τα πρώτα βιολιά και να διορίζονται σε θέσεις κλειδιά και του εκπροσώπου τύπου, οι υβριστές του Καραμανλή…Ο δε πρωθυπουργός να έχει ρίξει την κυβέρνηση για το όνομα Μακεδονία που ήθελαν τα Σκόπια, ενώ να αναγνωρίζει ως Βόρεια Μακεδονία τα Σκόπια. Δεν μπορεί να είναι υπουργός αυτής της παράταξης ο Στουρνάρας που είναι υπόδικος για το ότι μπήκε η Χώρα στο ΔΝΤ».

Οι υποψήφιοι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Ροδόπη, αργά το απόγευμα της Τετάρτης  ανακοινώθηκαν και  οι υποψήφιοι του κόμματος:  

1.  ΒΟΥΖΟΥΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ Οικονομολόγος-Σχης (ΠΖ) ε.α
2.  ΓΑΖΗ  ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ Κτηνοτρόφος (ΑΚΚΕΛ)
3.  ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  Συν/χος Δημοσίου
4.  ΣΑΡΙΔΟΥ-ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ  Επιχειρηματίας
5.  ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ  Στρατιωτικός ε.α.
 
      Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι θα τον ενδιέφερε η υποψηφιότητα στον Έβρο, Δωδεκάνησα αλλά και η Χαλκιδική. Δήλωσε κατηγορηματικά πως θα υπάρχει υποψήφιος από τη Σαμοθράκη, αλλά και υποψήφιος από της τάξεις των Αγροτών και Κτηνοτρόφων, όπως προέκυψε από την συνεργασία των ΑΝΕΛ με το ΑΚΚΕΛ(Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας).

Θεωρούμε πως ο πρωτογενής τομέας είναι πρώτης προτεραιότητας θέμα για την ανάπτυξη μιας Χώρας και ειδικά η επανάσταση ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων αφορά και το Διατροφικό Κώδικα, καθώς μέσω αυτού, προσπαθούν να ελέγξουν τη διατροφή μας και τη ζωή μας μια και απαγορεύεται να καλλιεργείς στον κήπο σου και να έχεις κότες και κατσίκια στην αυλή σου».

Δεν παρέλειψε να αναφέρει το σβήσιμο της Ελληνικής Κτηνοτροφίας (με το 95% να είναι νεκρά τα ζώα) στη Θράκη μετά από τις δύο ζωονόσους των δύο τελευταίων ετών(ευλογιά και καταρροϊκό), με τους Κτηνοτρόφους να μην έχουν πάρει τις αποζημιώσεις απώλειας εισοδήματος, ενώ ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιος Τσαυτάρης είναι υπόδικος για το θέμα ότι απέκρυψε τα εμβόλια για τις ζωονόσους αυτές.

Στην Ξάνθη, οι υποψήφιοι με τους ΑΝΕΛ , που ανακοινώθηκαν επισήμως από τον Πρόεδρο του κόμματος είναι οι   Γιώργος Μπαλτατζής, Διαμαντής Σκουλαρίκης, Μεχμέτ Αλή Ιλφάν, Χρηστός Παρασχούδης,  Γιάννης Πυρίλης.

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ -ΑΜΘ  

Την τοποθέτηση της Αλέκας Παπαρήγα στη θέση της επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ ανακοίνωσε  ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας και ο ίδιος θα είναι υποψήφιος στη Βοιωτία και στη Β' Αθηνών.

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας υποψήφιοι θα είναι οι: Γιώργος Μαργαρίτης, Θοδωρής Χιώνης, Γιώργος Γκικόπουλος, Παύλος Ορκόπουλος, Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, Κώστας Πετρόπουλος, Γιάννης Πρωτούλης, Μαιρήνη Στεφανίδη, Μάκης Παπαδόπουλος, Λουίζα Ράζου και Νίκος Σοφιανός.

ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ

ΕΒΡΟΣ                                                          
1-Βλησίδης Ανέστης (Τάσος), συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μέλος Γραμματείας ΠΑΜΕ Έβρου
2-Γκατζίδης Σταμάτης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Δημοτικός Σύμβουλος Ορεστιάδας
3-Δευτεραίος Σάββας, ακτινολόγος γιατρός Επίκουρος Καθηγητής, Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης, Πρόεδρος Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θράκης
4-Μαργαριτίδης Γιάννης, αγρότης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Βορείου Έβρου
5-Σίσκου Άννα Μαρία, λογοθεραπεύτρια, μέλος ΔΣ Συλλόγου Γυναικών Αλεξανδρούπολης
6-Τρέλλη Φανή, Πρόεδρος Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αλεξανδρούπολης, μέλος Γραμματείας ΠΑΜΕ, Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης

ΡΟΔΟΠΗ
1-Καδρούδης Θανάσης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός
2-Κακουλίδου Σοφία (Σόνια), γεωλόγος, μέλος ΔΣ Συλλόγου Γυναικών Ν. Ροδόπης
3-Κελές Χασάν Χουσεϊν, αγροκτηνοτρόφος
4-Σπορίκης Παναγιώτης, οδοντίατρος, μέλος ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου ΙΑΣΜΟΥ
5-Φακιρίδης Νίκος, παιδίατρος, Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής

 ΞΑΝΘΗ
1-Βογιατζής Κώστας, βιομηχανικός εργάτης, μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, μέλος Γραμματείας ΠΑΜΕ
2-Βουζάρας Γιάννης, αυτοαπασχολούμενος, μέλος Γραμματείας ΠΑΣΕΒΕ
3-Μαχαιρίδου Βούλα, δημόσιος υπάλληλος, Πρόεδρος ΔΣ Συλλόγου Γυναικών Ξάνθης
4-Ροϊδου Γιώτα, ιδιωτικός υπάλληλος, Πρόεδρος Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ξάνθης, μέλος ΔΣ Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου νηπιαγωγείου
5-Χατζόγλου Μουράτ, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος ΔΣ Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ξάνθης

 ΔΡΑΜΑ
1-Δρανοβάλη Λίνα, αυτοαπασχολούμενη
2-Ιωαννίδης Στέφανος, αγρότης, στέλεχος της ΠΑΣΥ
3-Μάλλη Μαρία, δασκάλα, μέλος ΔΣ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας, μέλος ΔΣ Συλλόγου Γυναικών Δράμας
4-Μήτρου Γιώργος, τεχνολόγος γεωπόνος, μέλος Γραμματείας ΠΑΣΕΒΕ
5-Στεφανίδης Γιάννης, αγρότης, Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας

ΚΑΒΑΛΑ
1-Καγιάσας Δημήτρης, μέλος ΔΣ Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, μέλος ΔΣ ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, συνεργαζόμενος
2-Καραγιώργη Αναστασία, Πρόεδρος Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων & Ιδιωτικών Υπαλλήλων Καβάλας, μέλος της Γραμματείας Καβάλας ΠΑΜΕ
3-Πηλίτση Χαϊδούλα, συνταξιούχος ΙΚΑ
4-Ποτόλιας Χρήστος, εκπαιδευτικός, Δημοτικός  Σύμβουλος Καβάλας
5- Συμεωνίδης Θεόδωρος, γεωπόνος, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ
6-Χρυσάφης Νίκος, αγρότης, Δημοτικός Σύμβουλος Θάσου

Η επιστολή των απολυμένων Σχολικών Φυλάκων

Δημοσιεύθηκε η επιστολή των απολυμένων Σχολικών Φυλάκων της Κομοτηνής που ήθελαν να επιδώσουν στον πρωθυπουργό το βράδυ της Δευτέρας, πριν την ομιλία του…

Η απάντηση του πρωθυπουργού της Ανάπτυξης ήταν τα ΜΑΤ και την κάθετη άρνησή του να αναρτήσουν το πανώ τους, όχι μόνο μέσα στο χώρο του Μεγάρου, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο του Μεγάρου…Η δικαιολογία ήταν πως η συγκέντρωση ήταν κομματική και όχι κοινωνική(άκουσον, άκουσον)…

Ως απολυμένοι οι σχολικοί φύλακες του Δήμου Κομοτηνής σας καλωσορίζουμε στην πόλη μας.

Με την επιστολή αυτή σας εκφράζουμε την πίκρα, τον πόνο και την απογοήτευση που νιώσαμε ως σχολικοί φύλακες:
α) Με τη διαθεσιμότητα στις 23-7-2013 και
β) Με την απόλυση στις 24-4-2014

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τις συνέπειες των αποφάσεων αυτών. 2500 οικογένειες βρέθηκαν σε δυσχερή κατάσταση.

Σήμερα 1500 με 1700 σχολικοί φύλακες δεινοπαθούν παίρνοντας Ταμείο Ανεργίας των 360€.

Αναρωτηθήκατε με 360€ πως μπορεί να συντηρηθεί μια οικογένεια πληρώνοντας ΕΝΦΙΑ. Φόρους, λογαριασμούς ΔΕΗ-ΔΕΥΑΚ και έχοντας παιδιά να μεγαλώσουν ή να σπουδάσουν.

Δουλειές στον τόπο μας δεν υπάρχουν. Τα εργοστάσια έκλεισαν ή μετακινήθηκαν στην γειτονική Βουλγαρία. Τα καταστήματα το ένα μετά το άλλο κλείνουν. Η καταστροφή στις οικογένειές μας είναι μεγάλη καθώς επίσης και στη Δημόσια περιουσία.

Τα σχολεία είναι εκτεθειμένα σε κάθε είδους βανδαλισμούς και τα παιδιά σε διάφορους κινδύνους.

Θέλουμε να επιστρέψουμε στην εργασία μας. Έχουμε μάθει να εργαζόμαστε και να ζούμε με αξιοπρέπεια. Με την απόλυσή μας τη χάσαμε, τα θέλουμε πίσω για το καλό όλων μας»,καταλήγει η επιστολή.

Οριστικό διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς

Με αφορμή δηλώσεις του Προέδρου των ΑΝΕΛ κ. Πάνου Καμμένου στην εκπομπή Αντιθέσεις του τηλεοπτικού σταθμού Κρήτη TV τη Δευτέρα 5/1/2015, ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος ANTIMNHMONIAKOI ΠΟΛΙΤΕΣ, Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Δηλώνω για άλλη μια φορά ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμιά πολιτική και οργανωτική σχέση με τους ΑΝΕΛ μετά τη μνημονιακή τους στροφή που συντελέστηκε με τις αποφάσεις του Συνεδρίου τους και τη συνακόλουθη παραβίαση εκ μέρους τους της από 12/4/2012 Προγραμματικής Συμφωνίας ΑΝΕΛ/ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ σύμφωνα με την οποία τα δύο Κινήματα δεσμεύτηκαν “από κοινού ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση σύμπραξης προεκλογικά ή μετεκλογικά με κόμματα ή βουλευτές που ψήφισαν έστω και ένα Μνημόνιο”.

Πιστός στις πολιτικές δεσμεύσεις που ανέλαβα προς τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους συνεχίζω να δίνω τη μάχη ως Ευρωβουλευτής για την άμεση εξόφληση των γερμανικών αποζημιώσεων, για την καταγγελία των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, για τη διαγραφή του επονείδιστου χρέους και την αποζημίωση της πατρίδας μας από την τρόικα. Προκειμένου να πετάξουμε την τρόικα έξω από την πατρίδα μας και να ξαναπάρουμε πίσω την Ελλάδα», καταλήγει στην γραπτή του δήλωση ο κ. Μαριάς.

Τα ψηφοδέλτια της εκλογικής συνεργασίας Κ.Κ.Ε. (μ-λ) – Μ-Λ Κ.Κ.Ε.

Με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου η εκλογική συνεργασία Κ.Κ.Ε.(μ-λ) και Μ-Λ Κ.Κ.Ε. Στις πέντε εκλογικές περιφέρειες της Ανατολικής-Μακεδονίας-Θράκης συμμετέχουν οι εξής:

Ξάνθη
Κόσογλου Μουζαφέρ του Ρασήμ
Χατζησάββας Στέφανος του Αποστόλου

Ροδόπη
Λάμπρου Μαρία του Αντωνίου
Ματθαιόπουλος Θεόφιλος του Γεωργίου

Έβρος
Ταχτσή Άννα του Πασχάλη

Καβάλα
Ατζαμιδάκη Γιαννούλα του Αλεξίου

Δράμα
Κεχαγιά Βασιλική του Νικολάου

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των εκλογικών συνδυασμών, «οι 122 συνολικά υποψήφιοι της εκλογικής συνεργασίας είναι άνθρωποι του αγώνα και του μόχθου, εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές και φοιτήτριες, συνδικαλιστές και στελέχη τοπικών κινήσεων και πρωτοβουλιών, γνωστοί για την πολύχρονη, καθημερινή τους δράση, για τη συμμετοχή τους στους μικρούς και μεγάλους αγώνες, για τη συμβολή τους στην υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων, στην οικοδόμηση αντιστάσεων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και στην ενίσχυση της κατεύθυνσης για την ανασυγκρότηση του εργατικού, λαϊκού, κομμουνιστικού κινήματος. Και η συμμετοχή τους στις εκλογές αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση θέλει να αναδείξει: την κατεύθυνση της αντίστασης, του αγώνα και της μαζικής πάλης για την ανατροπή της πολιτικής της ανεργίας, της φτώχειας και της ξένης εξάρτησης. Κόντρα στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία των επιτελείων της ντόπιας άρχουσας τάξης και των ιμπεριαλιστών, της Ν.Δ., του ΠαΣοΚ και των δεκανικιών τους. Κόντρα στις αυταπάτες και τις “εύκολες λύσεις” που καλλιεργεί ο ΣΥΡΥΖΑ. Γιατί η ελπίδα του λαού βρίσκεται στους αγώνες ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση και την καπιταλιστική βαρβαρότητα».

Ρολόγια μιας άλλης εποχής στη Δημοτική Πινακοθήκη Ξάνθης

Το Κέντρο Πολιτισμού του δήμου Ξάνθης, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών (Ρέθυμνο) και η εφημερίδα «Εμπρός», διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ρολόγια μιας άλλης εποχής».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στις 18:00 στο κτίριο της πινακοθήκης του δήμου Ξάνθης.

Στην έκθεση περιλαμβάνεται και το ρολόι της Ξάνθης. Διάρκεια έκθεσης: 11-18 Ιανουαρίου - Ώρες λειτουργίας: 09:00-14:00 και 18:00-20:30.

«Η χαμένη τιμή της Κatharina Blum» στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης

  Η έξοχη θεατρική παράσταση «Η χαμένη τιμή της Κatharina Blum» του Heinrich Böll παρουσιάζεται τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Ιανουαρίου (έναρξη στις 21.00) με γενική είσοδο δέκα ευρώ στην καπναποθήκη «Π» του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Αθήνα, η βασισμένη στο έργο του Γερμανού νομπελίστα συγγραφέα παράσταση αφήνει την Cinémathèque του Bios και ταξιδεύει στην Ελλάδα. Για την παράσταση αυτή η σκηνοθέτις Ελεάνα Τσίχλη προτάθηκε για το βραβείο «Ελευθερία Σαπουντζή» το 2013, ενώ η ομάδα βραβεύτηκε από την Ένωση Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής με τη διάκριση «πρωτοεμφανιζόμενου παλλιτέχνη» για το 2014.

Παρουσίαση λεξικού της Ακαδημίας Αθηνών

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και το τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης παρουσιάζουν το «Χρηστικό λεξικό της Ακαδημίας Αθηνών» το απόγευμα (19.30) της Παρασκευής 16 Ιανουαρίου στον πολιτιστικό πολυχώρο της καπναποθήκης «Π».

Για την παρουσίαση θα φιλοξενηθεί ο επιμελητής της έκδοσης Χριστόφορος Χαραλαμπάκης, καθηγητής Γλωσσολογίας στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, διδάκτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Κολωνίας. Το λεξικό θα προλογίσουν η καθηγήτρια Γλωσσολογίας και πρόεδρος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δ.Π.Θ Ζωή Γαβριηλίδου και η καθηγήτρια Γλωσσολογίας του Δ.Π.Θ. Πηνελόπη Καμπάκη-Βουγιουκλή. Συντονίζει ο Δρ. Επιστημολογίας Παναγιώτης Σωτηρόπουλος.

Η Χοροεσπερίδα του Μορφωτικού Ομίλου του Ν. Σιδηροχωρίου

Ο Μορφωτικός Όμιλος Νέου Σιδηροχωρίου διοργανώνει το  ερχόμενο Σάββατο  στις  στις 20:00, στην ετήσια χοροεσπερίδα του στο ξενοδοχείο "ΦΙΛΙΑ'.

Τιμή πρόσκλησης / άτομο : 15 ευρώ

Το πρόγραμμα θα πλαισιώσει το μουσικό σχήμα "ΘΡΑΚΟΜΕΛΟ".

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08/01/2015 - 17:11