Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Σέρρες: Απατεώνισσες μάζευαν λεφτά για ανύπαρκτη ΜΚΟΣτις Σέρρες, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ξετρύπωσε τρεις «φιλάνθρωπες» κυρίες, που μάζευαν λεφτά για κάποια φανταστική ΜΚΟ. Oδηγήθηκαν στον εισαγγέλεα.Σέρρες: Οι διαρρήκτες δεν κατάλαβαν ότι τους πήραν είδηση!Με την... ησυχία τους κινούνταν μέσα στο σπίτι που είχαν διαρρήξει στις Σέρρες δυο νεαροί Έλληνες «ποντικοί», ερευνώντας ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια. Δεν είχαν αντιληφθεί, όμως, πως κάποιοι τους είχαν πάρει είδηση και ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία έστησε άμεσα επιχείρηση για τη σύλληψή τους!Οι δράστες είχαν εισβάλει πρωί- πρωί στη μονοκατοικία ιδιοκτησίας ενός 59χρονου και, ψάχνοντας εξονυχιστικά όλους τους χώρους, ανακάλυψαν τα κοσμήματα που είχε κρυμμένα και διάφορα άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Μόλις βγήκαν, όμως, είδαν τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους περίμεναν με τα όπλα στα χέρια!Οι δυο νεαροί ηλικίας 32 και 21 χρόνων συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκε το κατσαβίδι με το οποίο διέρρηξαν την πόρτα και κατασχέθηκε. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους και οι «μπουκαδόροι» παραδόθηκαν στην τοπική Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, όπου ανακρίθηκαν για τυχόν άλλες διαρρήξεις και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.Ρεβεγιόν στα κρατητήρια για 7 άτομα - Το παράνομο παιχνίδι τους έβαλε σε περιπέτειες!Στη σύλληψη επτά ατόμων, τα οποία κατηγορούνται για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια, σε χωριό των Σερρών προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ροδολίβους και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε κατάστημα 51χρονου και διαπίστωσαν ότι μαζί με 23χρονη υπάλληλο διευκόλυναν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τη διενέργεια παράνομου τυχερού παιγνίου, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά πέντε άτομα.

Από τον χώρο του καταστήματος κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 4.475 ευρώ και στην κατοχή 27χρονου που συμμετείχε στο παράνομο τυχερό παιχνίδι βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς έξι γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Αττικής

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Αττικής ( Ο.Σ.Σ.Α.)

Μετά τις διεξαχθείσες αρχαιρεσίες  κατά τη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων στις 30.11.2014 των Συλλόγων Μελών της Ο.Σ.Σ.Α. τα εκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. της Ο.Σ.Σ.Α. συνήλθαν  στα γραφεία της Σ.Ε.Α. στις 08.12.2014 και σύμφωνα με το καταστατικό συγκροτήθηκαν σε Σώμα με την παρακάτω σύνθεση.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ1.                  ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μιλτιάδης Ι. Καραγιάννης [Ομότ.Καθηγητής Πανεπιστημίου, πρώην Αντιπρύτανης], του Συλλόγου Νιγριτινών και Βισαλτινών.2.                  Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αναστασία Ηλιάδου [συν/χος] του Συλλόγου Σιδηροκαστρινών.3.                  Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεώργιος Ναλμπάντης [συνταξιούχος], του Συλλόγου Πρωτέων4.                  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Χαράλαμπος Μεντεσίδης [Αντιστράτηγος Ε.Α.], του Συλλόγου Αμφίπολης5.                  ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Χρήστος Τομπουλος [Ιδιωτικός υπάλληλος.]- του Συλλόγου Εμμανουήλ Παπάς Αθηνών6.                  ΤΑΜΙΑΣ: Αριστείδης Δράγιος [Συμβολαιογράφος Αθηνών]- του Συλλόγου Εμμανουήλ Παπάς Αθηνών7.                  ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΑΜΙΑΣ: Χρήστος Παπανικολάου [ηλεκτρονικός], του Συλλόγου Νεοζιχνιωτών8.    ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ:      α. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ [εργ.εγκατ/σεων-ηλεκ/γος] -του Συλλόγου Γαζωριωτών      β. ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ [Συνταξιούχος] – του Συλλόγου Αμφίποληςγ.  ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΩΫΣΙΔΗΣ [Συντ.Ασφαλιστικής Αγροτικής] –του Συλλόγου Μαυρολόφουδ. ΜΟΣΧΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ [Υπ/γος ε.α. Μηχανολόγος Μηχανικός] – του Συλλόγου Σερραϊκή Ενωση Αθηνώνε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΕΡΤΖΩΝΗΣ [Πολιτικός Μηχανικός] – του Συλλόγου Πρωτέωνστ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΖΕΣ [Δημοτικός Υπάλληλος] – του Συλλόγου Νεοζιχνιωτών

Β.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ1.    Νικόλαος Χατζηβασιλειάδης–  του Συλλόγου Αμφίπολης2.    Αφροδίτη Χατζηαθανασιάδου - του Συλλόγου  της Σερραϊκής Ενωσης Αθηνών3.    Ευαγγελία Καλλιμάνη - του Συλλόγου της Σερραϊκής ‘Ενωσης ΑθηνώνΟ Πρόεδρος κ. Καραγιάννης ευχαρίστησε θερμά τα μέλη για την πρότασή τους να αναλάβει την Προεδρεία της Ομοσπονδίας , ευχήθηκε στα μέλη καλή πολιτιστική δραστηριότητα και κάλεσε όλους τους συμβούλους να εργαστούν ζήλο για την υλοποίηση των σκοπών της Ομοσπονδίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασε τις ευχαριστίες του, στον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Δράγιο Αριστείδη, για τις προσφερθείσες υπηρεσίες του, ο οποίος δήλωσε ότι θα είναι πάντοτε κοντά στην Ομοσπονδία για την υλοποίηση των στόχων της.