Δημήτρης Παπαδημούλης: Ανοικτός δημόσιος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, τέρμα στις τζάμπα τηλεοπτικές άδειες. (video)

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ξεκαθάρισε αφήνοντας άναυδο το πάνελ του Mega και προκαλώντας σεισμό στο μιντιακό κατεστημένο, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τέλος στο καθεστώς αυθαιρεσίας που επικρατεί με την δωρεάν αδειοδότηση των τηλεοπτικών αδειών. Έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα έτσι ότι οι μέρες της παντοκρατορίας τους και της χειραγώγησης και κατατρομοκράτησης της κοινής γνώμης είναι μετρημένες.

Ένα από τα πρώτα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να βρει χρήματα θα είναι ο ανοικτός δημόσιος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες που εδώ και 25 χρόνια δίνονται τζάμπα!

Να σημειωθεί ότι το καθεστώς της μιντιοκρατίας στην Ελλάδα λειτουργεί σε πλήρη ανομία κάτι που αποτύπωνε και σχετική έκθεση το 2013 που είχε δοθεί στη δημοσιότητα από τον γενικό γραμματέα Διαφάνειας Γιώργο Σούρλα.

"Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες  πλειοψηφία των μεγαλων τηλεοπτικών μέσων είναι φιλοκυβερνητικά, αλλά αυτήν τη φιλοκυβερνητικότητα σχεδόν όλων των μεγάλων μέσων στην Ελλάδα τη θεωρώ ελληνική πρωτοτυπία", σχολίασε ο κ. Παπαδημούλης, προκαλώντας αμηχανία και ενόχληση στην παρουσιάστρια του δελτίου του MEGA, Μαρία Σαράφογλου, που προσπάθησε να παρουσιάσει μια εικόνα ωραιοποιημένη αλλά δεν απέφυγε το σφάλμα λέγοντας "ότι, σας αφήνουμε να μιλάτε και να διατυπώνετε την άποψή σας κ. Παπαδημούλη. Έχετε και παράπονο;" και συνέχισε ,"Κύριε Παπαδημούλη, είστε φιλοξενούμενος εδώ και εσείς μας λέτε κάτι τέτοιο;".

 «Κι αυτό δε μου επιτρέπει να κάνω κριτική;», ανταπάντησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξης ότι «κομματική γραμμή δικαιούνται να έχουν τα κόμματα, όχι τα ΜΜΕ»!!!

 

Kατ. Μπρ.πηγή: avgi.gr , koutipandoras.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26/12/2014 - 10:27