Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών  17/12/2014


Εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών
 
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών διοργανώνει εκδήλωση για τα 100 χρόνια απο την ίδρυση του (1914-2014) " 100 χρόνια διαδρομής"  την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο " Γ. Καφταντζής" της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης, στις 7 μ.μ.
 
Σέρρες : Θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Πασχάλη Λαμπαρδή " ΕΝΑ"
 
Ο Σύλλογος Φίλων της Δημόσιας Βιβλιοθήκης και η Δημόσια Βιβλιοθήκη διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πασχάλη Λαμπαρδή " ΕΝΑ" . Η βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο " Γ. Καφταντζής" της Δημόσιας Βιβλιοθήκης στις 7 μ.μ. Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Η Αναστασία Δάγκου Φιλόλογος, ο Γρηγόρης Θωματίκος Δημοσιογράφος και ο συγγραφέας Πασχάλης Λαμπαρδής.
 
Έκθεση φωτογραφίας " Ανθρωπογραφίες"
 
Το Πρότυπο Φωτογραφικό Εργαστήρι Σερρών παρουσιάζει από τις 20 Δεκεμβρίου  και έως τις 10 Ιανουαρίου 2015 τις «ανθρωπογραφίες». Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στον χώρο της οικίας Παπαβασιλείου  ( Γρ. Λαμπράκη 1 - Σέρρες) στις 8 το βράδυ.

Τριάντα φωτογράφοι καταγράφουν απόψεις για τον "σκηνοθετημένο" άνθρωπο που μέσα από το φακό της μηχανής τους αποτελεί στιγμιαία την προσωπική εκδοχή τους για την «προσωπο-γραφία».
 
Χριστουγεννιάτικη γιορτή  διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Σερρών
 
Το Μουσικό Σχολείο Σερρών διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου  και ώρα 19.30 με την  μουσικοθεατρική παράσταση  « Ο Μικρός Πρίγκηπας» του Saint Exupery .

Μετά την παράσταση θα λειτουργήσει  Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17/12/2014 - 12:55