Κ. Θωίδου: "Kόντρα στα τάγματα εφόδου που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα"


Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο συνδυασμός "Ανταρσία στην Κοκκινιά της Προσφυγιάς και της Αντίστασης", που συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Νίκαιας - Ρέντη.

Με τη συμμετοχή αρκετών πολιτών απο τη Νίκαια πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση της Ανταρσία στη Κοκκινιά της Προσφυγιάς και της Αντίστασης στο περιβολάκι της Νίκαιας. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός: "Στο Πάνελ βρέθηκαν ο Πάνος Γκαργκάνας, υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, ο Αντώνης Σταματόπουλος πρόεδρος των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α  και η Κατερίνα Θωίδου, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της κίνησης και υποψήφια δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη ενώ τη συζήτηση συντόνησε η Τασούλα Δημητριάδου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Πρώτη μίλησε η Κατερίνα Θωίδου, αναφερόμενη στη μάχη που δώσαμε στη Νίκαια το προηγούμενο διάστημα τόσο ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές που διαλύουν τους δήμους αλλα και ενάντια στη φασιστική απειλή και τις συμμορίες της χρυσής αυγής όπου: "Μαζί με τις δυνάμεις της ΚΕΕΡΦΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταφέραμε να κινητοποιήσουμε όλη την αριστερά και τα συνδικάτα και σήμερα μετά απο τόσες μάχες κόντρα στα τάγματα εφόδου που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα, να τους κλείσουμε τα γραφεία."

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Αντώνης Σταματόπουλος αναφερόμενος στο μεγάλο αγώνα του ΜΕΤΡΟ που άνοιξε τους ασκούς του αιόλου για το απεργιακό ξεσηκωμό κόντρα στη σάπια κυβέρνηση των τροικανών λέγοντας πως χρειάζεται να στηρίξουμε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ διότι είναι η μοναδική δύναμη που πιστεύει πως οι εργαζόμενοι μπορούν να αλλάξουν αυτη την κοινωνία.

Τέλος ο Πάνος Γκαργκάνας ,όπου αναφερόμενος στην οικονομική κρίση της κυβέρνησης, είπε πως η μόνη λύση είναι οι απεργίες και η οργάνωση του κόσμου απο τα κάτω. Κανένας καλός διαχειριστής δεν μπορεί να αλλάξει τη κατάσταση παρα μόνο οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους να επιβάλουν τη διαγραφή του χρέους και να γυρίσουν πίσω στις δουλειές τους οι απολυμένοι, για να φύγουμε απο τα δεσμά της ευρωπαϊκής ένωσης χτίζοντας μια καλύτερη κοινωνία.

Ακολούθησε συζήτηση με τις τοποθετήσεις πολλών ανθρώπων που βρέθηκαν και παρακολούθησαν την κουβέντα και υποψηφίων με τη δημοτική κίνηση. Όλες οι τοποθετήσεις έστειλαν το μύνημα πως την Κυριακή θα στείλουμε μύνημα ανατροπής απο τη Νίκαια δυναμώνοντας την αντικαπιταλιστική αριστερά -την Ανταρσία στη Κοκκινιά της Προσφυγιάς και της Αντίστασης για να δώσουμε τις μάχες που έρχονται ενάντια σε αυτό το σάπιο σύστημα απο καλύτερη θέση".