Αλλοπρόσαλλη παράσταση του μηνυτή της Εργατικής Αλληλεγγύης στη δίκη

ΚΕΕΡΦΑ - ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

Η δίκη της εφημερίδας «Εργατική Αλληλεγγύη» κατά των Π.Γκαργκάνα, Κ.Θωίδου και Τ.Αναστασιάδη για άρθρο υπεράσπισης του δικαιώματος στην ιθαγένεια  διακόπηκε για τις 13 Μάη όπου θα οριστεί νέα δικάσιμος μετά τις εκλογές . Απομένουν να καταθέσουν οι μάρτυρες υπεράσπισης, να απολογηθούν οι κατηγορημένοι και να αγορεύσουν οι δικηγόροι ώστε να ολοκληρωθεί.

Η σημερινή μέρα αναλώθηκε στην εξέταση του μηνυτή Ιωάννη Ανδριόπουλου ο οποίος έδωσε μια αλλοπρόσαλλη παράσταση γεμάτη αντιφάσεις προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν λειτούργησε στα πλαίσια της ακροδεξιάς ατζέντας  ενώ είναι έμμισθος συνεργάτης της Χρυσής Αυγής στο βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο.

Κατέθεσε ο Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ και υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας και ο Νάσος Μπράτσος, δημοσιογράφος της ΕΡΤ και του ertopen.com. O Κωνσταντίνου θύμισε ότι ο μηνυτής είχε στραφεί κατά όλης της αριστεράς και του ιδίου το 2009 ζητώντας απαγόρευση των αντιφασιστικών διαδηλώσεων ενώ συμμετείχε στις ρατσιστικές μαζώξεις στον Άγιο Παντελεήμονα. Οι σχέσεις με τους φασίστες του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής είναι δημοσιοποιημένες ξανά και ξανά.

Το παρών έδωσαν οι μάρτυρες υπεράσπισης Γιώργος Σαββίδης πρόεδρος ΠΟΕΣΥ, Ψαράς Δημήτρης, δημοσιογράφος-συγγραφέας, Δημήτρης Τρίμης, ΕΣΗΕΑ, Φωτόπουλος Νίκος, συνδικαλιστής ΔΕΗ, Καλφαγιάννης Παναγιώτης, πρόεδρος ΠΟΣΠΕΡΤ, Παπαστράτης Προκόπης, πανεπιστημιακός-ιστορικός, Χάγιος Αγγελος, περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30/04/2014 - 21:24