Το παρακράτος προκαλεί - εμπρησμός και στο Χαϊδάρι

Μετά από εμπρηστικές επιθέσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια και το Βύρωνα, τις προκλήσεις νεοναζιστών στη Νίκαια, τώρα σειρά είχε και το Χαϊδάρι (όλες σε βάρος εκλογικών περιπτέρων συνδυασμών της αριστεράς. Η νέα εμπρηστική επίθεση, έγινε σε βάρος της δημοτικής κίνησης "Πολίτες σε Δράση - Οικολόγοι Πράσινοι", με υποψήφιο δήμαρχο το Θοδωρή Σπηλιόπουλο.

Προβολή ΦΩΤΙΑ 2.jpg σε παρουσίαση

Προβολή ΦΩΤΙΑ 1.jpg σε παρουσίαση

Aνακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: "Ο  ΣΥΡΙΖΑ και η Δημοτική που στηρίζει  στο Χαϊδάρι, που είναι ο συνδυασμός «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ –ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ  ΠΡΑΣΙΝΟΙ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΘΟΔΩΡΗ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ, ενοχλούσαν πάντα,  γιατί αντιστρατεύονταν τα συμφέροντα,  σε τοπικό και Εθνικό επίπεδο, και τους πειθήνιους εκφραστές τους.
Μπροστά στις κάλπες για την Αυτοδιοίκηση αλλά και το Ευρωκοινοβούλιο, και  ενώπιον του μεγάλου κύματος της ανατροπής που θα σαρώσει τις Κοινωνικά ανάλγητες πολιτικές τους, τρομοκρατημένοι αντέδρασαν με τον μόνο τρόπο που γνωρίζουν:Τρομοκρατώντας.
Σήμερα τα ξημερώματα «άγνωστοι» σε καταδρομική τους έφοδο έκαψαν το εκλογικό κέντρο του «ΣΥΡΙΖΑ» στον πεζόδρομο της οδού Καραϊσκάκη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ» και ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣκαταδικάζουν κάθε πράξη τρομοκράτησης και εκφοβισμού του λαϊκού φρονήματος, όχι απλά με λόγια, αλλά με τον μόνο τρόπο που γνωρίζουν και οδηγεί στην  διαφυγή από τα αδιέξοδα και είναι ο δρόμος της επαγρύπνησης και του αγώνα.
Οι άθλιες πράξεις τους μας χαλυβδώνουν, γιατί επιβεβαιώνουν ότι ακολουθούμε την σωστή πορεία.
Παραμένουμε αταλάντευτοι και ισχυρότεροι παρά ποτέ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο υποψήφιος Δήμαρχος Θοδωρής Σπηλιόπουλος καλούν τον κόσμο σήμερα  σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην τρομοκράτηση του κόσμου  στις 8.30 στο εκλογικό κέντρο στον πεζόδρομο στο κέντρο Χαϊδαρίου".
 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29/04/2014 - 11:19