Αντιφασιστική Συναυλία στην Ελευσίνα

"Παίρνουμε τις πλατείες στα χέρια μας…

…και τους φασίστες στο κυνήγι", αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές, το οποίο επισυνάπτουμε:Αυτοοργανωνόμαστε ενάντια στην λογική ότι όλα πουλιούνται και αγοράζονται.

Χωρίς προϋποθέσεις από που είμαστε ή τι ψιλά κουβαλάμε στην τσέπη μας.

Χωρίς μανατζαραίους και χορηγούς, χωρίς είσοδο ή τιμή στην καλοπέρασή μας.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας έχει καταδικάσει στην αποκοινωνικοποίηση, στο να είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας χωρίς καν να γνωρίζουμε πραγματικά τον διπλανό μας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, οι οποίες συνήθως είναι και οι ίδιες με τις δικές μας. Όσο και αν νομίζουμε ότι είμαστε διαφορετικοί έχουμε κοινά πάνω – κάτω προβλήματα. Η πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής (ντόπιοι ή μη) συναντά τα ίδια εμπόδια στη ζωή της επειδή θεωρούμαστε «παιδιά ενός κατώτερου θεού» λόγω της κοινωνικής μας προέλευσης. Βρισκόμαστε σε συνεχή υποβάθμιση τόσο του βιοτικού μας επιπέδου μέσω των μέτρων που εφαρμόζουν το κράτος και τα αφεντικά όσο και της υγείας μας εξαιτίας της συνεχούς λεηλασίας του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε, με σκοπό τα κέρδη των πλουσίων.

Ο καπιταλισμός, μας θέλει εγκλωβισμένους στις πόλεις κλουβιά, λοβοτομημένους από την πλύση εγκεφάλου της τηλεόρασης και στην καλύτερη περίπτωση αποχαυνωμένους στον αυτιστικό κόσμο του internet. Να μην έχουμε τη δυνατότητα να κουβεντιάζουμε τα κοινά και τα ατομικά μας θέματα και να διασκεδάζουμε χωρίς φράγκα και προϋποθέσεις. Μην τυχόν και αναπτύξουμε συλλογικούς δεσμούς αλληλεγγύης και αγώνα.

Τα προβλήματα μας δεν πρόκειται να λυθούν αν δεν ασχοληθούμε οι ίδιοι με αυτά και

η ζωή μας δεν πρόκειται να πάρει χρώμα από μόνη της αν δεν της το δώσουμε εμείς…

…και για να ασχοληθούμε πρέπει πρώτα να αναλάβουμε δράση.

Να ζωντανέψουμε τους δρόμους και τις πλατείες, ώστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τη συνεχή απαξίωση που βιώνουμε και να αναδείξουμε έναν άλλο τρόπο ζωής από αυτόν που μας υποδεικνύουν οι κυρίαρχοι.


Την γενικότερη κατρακύλα της περιοχής, οικονομικής, κοινωνικής, περιβαλλοντικής, μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε να την ανακόψουμε. Ενάντια στη λογική ότι το επιβαρυμένο περιβάλλον της πόλης θα σκοτώνει καθημερινά πολλούς συνανθρώπους μας, οι φασίστες θα αλωνίζουν στις γειτονιές μας, η οικονομική μας κατάσταση θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο μαζί με τις κοινωνικές παροχές που δικαιούμαστε, και ο πολιτισμός θα είναι για τον τόπο μας μια άγνωστη λέξη.


Ήρθε ο καιρός να οργανωθούμε για να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.

Παίρνουμε τις πλατείες στα χέρια μας…

…και τους φασίστες στο κυνήγι

Never – Trust

Eνέδρα

Dtaeys (Hit N Rap)

Βλάσης (Productive/Hit N Rap)

Infinik

Zoro & Buzz

Όμηροι Συνείδησης

Κβαντικά Ολογράμματα

Deadly Minds Squad

Αντιφασίστες-στριες

*Μπορείτε να έρθετε στο Live με τους εξής τρόπους:
-A16 απο Πλατεια Κουμουνδουρου (ΑΘΗΝΑ)
-845 και 871 απο Πειραιά
-876 απο Μετρο Αγία Μαρίνα
-861, 863 απο Προαστιακό ,στάση Μαγούλα.
-881 από Ασπρόπυργο
-879/878 από Αχαρναί
-Κτελ (μεγαρίτικο) μπροστά από τον σταθμό του ηλεκτρικού στο Θησείο.
Με αυτοκίνητο μπορείτε να έρθετε από την Λεωφόρο Αθηνών (Καβάλας) . Η είσοδος της ελευσίνας βρίσκεται 500-600 μέτρα μετά την χαλυβουργική. Επίσης υπάρχει πρόσβαση και από την Αττική Οδό,έξοδος Ελευσίνα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25/04/2014 - 09:00