Αποχαιρετώντας τους γονείς του δολοφονημένου Σ. Λουκμάν - ευχαριστώντας τους αλληλέγγυους

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τους γονείς του δολοφονημένου Σ. Λουκμάν, αλλά και με τη διάσταση της ευχαριστήριας εκδήλωσης προς όλους όσους βοήθησαν να αποδωθεί δικαιοσύνη, οργανώνουν σήμερα Τετάρτη 23 Απριλίου στις 6μμ στο Αμφιθέατρο του 9.84, στο Γκάζι, Πειραιώς 100, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» και η ένωση μεταναστών εργατών.

 

Στην ανακοίνωσή της η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας, αναφέρει πως: "Η καταδίκη σε ισόβια των χρυσαυγιτών δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν είναι μόνο η αρχή! Είναι μία νίκη όλων των αντιφασιστών και αντιρατσιστών που δώσαμε μαζί τη μάχη για να μην συγκαλυφθεί το ρατσιστικό έγκλημα των νεοναζί που δολοφόνησαν με επτά μαχαιριές τον εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν. Τέλος Μαρτίου, καταδικάστηκαν με φυλακή για δεκατέσσερα χρόνια και έξι μήνες, οι χρυσαυγίτες που μαχαίρωσαν επτά άτομα".

Συνεχίζοντας στην ίδια ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι: "Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και να δώσουμε όλοι μαζί την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε μέχρι να δοθεί δικαιοσύνη για κάθε θύμα ρατσιστικής βίας. Μέχρι νατελειώνουμε με το ρατσισμό, να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης!

Να συνεχίσουμε μέχρι να μπουν στη φυλακή όλοι οι νεοναζί δολοφόνοι! Μέχρι να έχουμε σεβασμό και δικαιώματα για κάθε εργάτη χωρίς διακρίσεις.

Στην εκδήλωση θα αποχαιρετίσουμε την Σουγκράν Μπίμπι και τον Χαντίμ Χουσείν, γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν που βρέθηκαν από την αρχή της δίκης τον περασμένο Δεκέμβρη. Θα παραβρεθούν οι δικηγόροι Δημήτρης Ζώτος και Θανάσης Καμπαγιάννης, Κώστα Παπαδάκης και εκπρόσωποι φορέων".