Καλαμάτα: «Stop» Μανώλη Αγγελάκα στο Φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ

Ανακαλείται η έγκριση εκδηλώσεων στο πάρκο του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας


Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Μανώλη Αγγελάκα ανακαλείται η έγκριση που είχε δοθεί, στις 20 Μαΐου 2013, στην «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ» του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για την πραγματοποίηση εκδήλωσης, από 2 έως και 5 Αυγούστου, στο χώρο του πάρκου του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας.
Η ανάκληση της έγκρισης έγινε μετά από σειρά παρεμβάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας και επαγγελματικών φορέων της περιοχής, για την απρόσκοπτη λειτουργία της πόλης, εν μέσω της τουριστικής περιόδου και τη μη διασάλευση της ηρεμίας και της τάξης από εκδηλώσεις πολιτικού – κομματικού χαρακτήρα, με αρνητικές συνέπειες στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Καλαμάτας.
Επιπρόσθετος λόγος για την ανάκληση είναι και η πραγματοποίηση έργων οδοποιίας, από το Δήμο, στον περιβάλλοντα χώρο του Πάρκου του Λιμενικού Ταμείου.
Σημειώνεται ότι η απαγόρευση δεν περιλαμβάνει μόνο τη συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά ισχύει για όλες τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στο συγκεκριμένο χώρο, έως και τις 30 Αυγούστου 2013.  

Πηγή: http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=43871

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54