Προεκλογικές δραστηριότητες για τις δημοτικές εκλογές

Κάποτε ήταν μαζί στο ΠΑΣΟΚ, εδώ και καιρό είναι "εκτός". Είναι επικεφαλής σε δημοτικές παρατάξεις στο Δήμο Νέας Ιωνίας, αλλά τελικά αποφάσισαν να συνεργαστούν, ο λόγος για τις παρατάξεις "Ελπίδα για τη Νέα Ιωνία - Κοινωνική Πλειοψηφία" του Γιώργου Τσοπανίδη και για την "Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος" του Αριστείδη Χατζησαββίδη. Ο "γάμος" αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα σήμερα Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 και ώρα 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας.

 

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/4, ΩΡΑ 6:30, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΜΟΣ

Ανοιχτή συνάντηση – συζήτηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Βαθύ την Παρασκευή 11/4/2014 στις 6:30μμ στο ξενοδοχείο Σάμος. Θα συζητηθούν το πολιτικό περιεχόμενο με το οποίο θα παρέμβουν οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές, τα επίδικα της περιόδου και τα καθήκοντα του εργατικού κινήματος και της Αριστεράς.
Το Σάββατο 12 Απριλίου 2014  στις 8:00 μ.μ. η Δημοτική παράταξη  «ΠΟΛΙΤΕΣ  ΣΕ  ΔΡΑΣΗ  -  ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ  ΠΡΑΣΙΝΟΙ» θα  πραγματοποιήσουν  τα  εγκαίνια  του  εκλογικού   κέντρου, στο Χαϊδάρι, οδός   Λακωνίας αρ. 4 ( δίπλα στο πρώην κατάστημα ʽʼΧελιώτηςʼʼ).
 

 

Λεόντειος σύμβαση Καμίνη στην Καθαριότητα - Aνακοίνωση της Ανοιχτής Πόλης:
 
"Κατακυρώθηκε από το Δήμο η λεόντειος σύμβαση 23.688.347€ του δήμου, που αφορά τη συντήρηση και επισκευή 316 απορριμματοφόρων οχημάτων και μηχανημάτων για διάστημα 36 μηνών, η οποία ανοίγει το δρόμο της ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας καθαριότητας.
 
Γίνεται πλέον αντιληπτό στην πράξη, το τι αντιλαμβάνεται ο κ. Καμίνης ως οικονομικό συμμάζεμα του δήμου και προς όφελος τίνος. Το παράδειγμα της συντήρησης οκτώ φορτηγών βυτίων με κόστος 101.410 € για το καθένα σε διάστημα τριών ετών, ενώ η τιμή αγοράς του ενός οχήματος είναι 82.000€, τεκμηριώνει ότι η σύμβαση είναι επαχθής για το δήμο και εξαιρετικά κερδοφόρα για τον ανάδοχο.
 
Μ’ αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται ότι, όλα αυτά τα χρόνια, μόνο τυχαία δεν ήταν η απαξίωση από τη δημοτική αρχή της οργάνωσης και λειτουργίας των τμημάτων συντήρησης μηχανολογικού εξοπλισμού του δήμου".

 

Tην Κυριακή 13 Απριλίου στις 11.30πμ στο Πανόραμα, η Λαϊκή Συσπείρωση Πυλαίας - Χορτιάτη θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιό της, στην αίθουσα "Λίτσα Φωκίδη".
 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10/04/2014 - 08:54