φωτογραφία αρχειου

Τσιλιαδόρος ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας!

Απίστευτο, ελληνικό  και σίγουρα όχι πρωταπριλιάτικο. Συνελήφθη επ αυτοφώρω, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιος Κοτζιάς την ώρα που απορριμματοφόρα του Δήμου προχωρούσαν στην εναπόθεση σκουπιδιών σε δασική έκταση και ο ίδιος φύλαγε τσίλιες!. Η σύλληψη έγινε ύστερα από επώνυμη καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της έδρας του Δήμου. Σε βάρος του Δημάρχου,  σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ρύπανσης περιβάλλοντος  ενώ κατασχέθηκαν και τα τρία οχήματα του Δήμου. Στο σημείο, δίπλα από τον Αλφειό ποταμό, υπάρχουν δυο λάκκοι, ο ένας γεμάτος από σκουπίδια και καλυμένος και ο άλλος άδειος έτοιμος προς χρήση.

Περισσότερα για την υπόθεση, στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 και τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στην Ηλεία Γιώργο Μαρινόπουλο.

 


 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

"Συνελήφθη Δήμαρχος στην Ηλεία για ρύπανση περιβάλλοντος

Κατασχέθηκαν δύο έμφορτα απορριμματοφόρα και ένα μηχάνημα έργων του Δήμου

Συνελήφθη σήμερα (1-4-2014) νωρίς το πρωί, στο Λούβρο Αρχαίας  Ολυμπίας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, Δήμαρχος  σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ρύπανσης  περιβάλλοντος.

Ειδικότερα μετά από τηλεφωνική καταγγελία, στο κέντρο επιχειρήσεων της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, για εναπόθεση αστικών απορριμμάτων στη Λιναριά Ηλείας, από δημοτικά απορριμματοφόρα, αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντόπισαν το δήμαρχο, ο οποίος τους υπέδειξε  παραποτάμια περιοχή του ποταμού Αλφειού, σε απόσταση λίγων  χιλιομέτρων, που βρίσκονταν δύο έμφορτα απορριμματοφόρα και ένα μηχάνημα έργων (τσάπα) του Δήμου.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών, τα οχήματα ήταν ακινητοποιημένα χωρίς  να προβαίνουν σε καμία εργασία και χωρίς να υπάρχουν χειριστές, ενώ σε  κοντινή απόσταση είχε διανοιχτεί τάφρος, διαστάσεων 5Χ6Χ5 μέτρων  περίπου.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας,  συνελήφθη ο δήμαρχος και κατασχέθηκαν τα τρία οχήματα του Δήμου"

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01/04/2014 - 15:21