Μοναδικός καταληψίας είναι η κυβέρνηση δηλώνει η ΕΣΗΕΑ για την ΕΡΤ

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον αρμόδιο υφυπουργό Παντελή Καψή, εξαπολύει με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ υπογραμμίζοντας ότι μοναδικός καταληψίας στην περίπτωση της ΕΡΤ είναι η ίδια η κυβέρνηση. Ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής, επιμένει στο μπαράζ των ραδιοτηλεοπτικών του εμφανίσεων να αυτοαναιρείται και να ψεύδεται με κορωνίδα το ότι αποκαλεί τους εργαζόμενους της ΕΡΤ καταληψίες αναφέρει η ΕΣΗΕΑ τονίζοντας ότι το σύνολο των εργαζομένων της ΕΡΤ συνεχίζουν να παράγουν πλήρες δημοσιογραφικό και πολιτιστικό πρόγραμμα. Ταυτόχρονα καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση ήταν αυτή που επιχείρησε ανεπιτυχώς να ρίξει μαύρο στην ΕΡΤ, εξακολουθεί να αρνείται κατά τις επιταγές του ΣτΕ να επαναφέρει το σήμα της ΕΡΤ και αντ’ αυτού οι δημόσιες συχνότητες της ΕΡΤ έχουν καταληφθεί από το παράνομο ψευδεπίγραφο μόρφωμα της «ΔΤ» .

 

 

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής επιμένει στο μπαράζ των ραδιοτηλεοπτικών του εμφανίσεων να αυτοαναιρείται και να ψεύδεται με κορωνίδα το ότι αποκαλεί τους εργαζόμενους της ΕΡΤ καταληψίες.

Το σύνολο των εργαζομένων της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο Αγ. Παρασκευής, στην ΕΤ3 Θεσσαλονίκης και στα 19 Περιφερειακά Ραδιοτηλεοπτικά Κέντρα της ΕΡΤ σε όλη τη χώρα συνεχίζουν από τις 11 Ιουνίου να παράγουν πλήρες δημοσιογραφικό και πολιτιστικό πρόγραμμα, αναδεικνύοντας τις παράνομες και θεσμικά έωλες κυβερνητικές μεθοδεύσεις για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ υπενθυμίζει στον κ. Π. Καψή ότι μοναδικός καταληψίας είναι η κυβέρνηση. Επιχείρησε, ανεπιτυχώς, να ρίξει «μαύρο» στην ΕΡΤ, εξακολουθεί να αρνείται κατά τις επιταγές του ΣτΕ να επαναφέρει το σήμα της ΕΡΤ και αντ’ αυτού οι δημόσιες συχνότητες της ΕΡΤ έχουν καταληφθεί από το παράνομο ψευδεπίγραφο μόρφωμα της «ΔΤ». Εκβιάζει τους 2.656 εργαζόμενους της ΕΡΤ με μόνο 500 θέσεις εργασίας ανακαλύπτοντας αίφνης πρόβλημα… χωρητικότητας στα κτήρια της Κατεχάκη, τα οποία ο ίδιος είχε αποκλείσει στις παράνομες συμφωνίες για την εκπομπή της «ΔΤ».

Και επιμένει να σύρει τους εργαζόμενους σε υπογραφές συμβάσεων, οι οποίες για την κυβέρνηση αυτή τη στιγμή φαντάζουν ως ο μοναδικός δρόμος νομιμοποίησης της παρανομίας.