Αντιφασιστικό τουρνουά 3on3 μπάσκετ

Στα πλαίσια του Μήνα Αντιφασιστικής Δράσης (antifa-month.blogspot.gr) το antinazizone.gr σε Χολαργό - Αγία Παρασκευή διοργανώνει αντιφασιστικό τουρνουά 3on3 μπάσκετ, την Κυριακή 30 Μαρτίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στα γήπεδα μπάσκετ της οδού Περικλέους στο Χολαργό .
Φτιάξε την ομάδα σου και δήλωσε συμμετοχή στό:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχει και HIP HOP DJ SET
καθώς και παζάρι μεταχειρισμένων ρούχων σε φτηνές τιμές (2ευρώ - 7ευρώ) για την οικονομική ενίσχυση αντιφασιστικών δράσεων

Το event στο facebook: https://www.facebook.com/events/522469471199185/?ref_dashboard_filter=upcoming

Το ANTINAZI ZONE είναι μια πρωτοβουλία για την κοινή δράση και τον συντονισμό ανάμεσα σε αντιφασιστικές επιτροπές και πρωτοβουλίες σε γειτονιές ή χώρους. Σκοπός μας να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός δικτύου τέτοιων επιτροπών ή να βοηθήσουμε να δημιουργηθούν όπου δεν υπάρχουν.

www.antinazizone.gr - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.