Ειδήσεις από την ΕΡΑ Βόλου

Ο Αλ. Μεϊκόπουλος για την Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας

Σε δήλωσή του, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλος αναφέρει : ΤoΣάββατο 8 Μαρτίου, γιορτάζουμε την Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας. Η επέτειος καθιερώθηκε σε ανάμνηση της μεγάλης διαμαρτυρίας των εργατριών κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη στις 8 Μαρτίου 1857 διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας. Μπορεί να τιμάται μόνο μία φορά το χρόνο, η πολυδιάστατη προσφορά της γυναίκας όμως δεν είναι μετρήσιμη. Περισσότερο επίκαιρη από ποτέ, η ημέρα μνήμης των αγώνων του γυναικείου κινήματος μας θυμίζει ότι παρά τις σημαντικές κατακτήσεις των γυναικών, υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος που πρέπει να διανυθεί μέχρι την ουσιαστική κατοχύρωση της Ισότητας των δύο φύλων, που θα καταστήσει τον εορτασμό μιας ημέρα μνήμης περιττό…

Ενδεικτικό του τεράστιου κοινωνικού αποκλεισμού των γυναικών σήμερα, είναι το ποσοστό της ανεργίας στις γυναίκες που έχει ξεπεράσει το 31%, ενώ το ποσοστό των νέων αγγίζει το 65%. Το 63% των μερικώς απασχολούμενων είναι γυναίκες, με μικρότερες αμοιβές, χωρίς ασφάλιση και δυσμενείς συνθήκες εργασίας.
Σημειώνεται ότι ο Συνήγορος του πολίτη στην Ετήσια Έκθεσή του το 2012, παρατηρούσε άνιση μεταχείριση σε βάρος των γυναικών στις περιπτώσεις εγκυμοσύνης και μητρότητας.

Είναι κοινωνικό στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει πολιτικές που θα διασφαλίσουν την αξιοπρέπεια των γυναικών στον εργασιακό χώρο και θα δημιουργήσουν κοινωνικές συνθήκες ασφάλειας για μια γυναίκα δυνατή και χειραφετημένη, όπως αξίζει στην Ελληνίδα.

 

Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός από το ΕΣΠΑ στο Νοσοκομείο του Βόλου -
Δημοπρατούνται τα 10 μηχανήματα αιμοκάθαρσης για το Νοσοκομείο

Δημοπρατείται ο νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός για το «Αχιλλοπούλειο» Γενικό Νοσοκομείο Βόλου μετά την μετά από απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού. Πρόκειται για το ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας έργο «Προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού Γενικού Νοσοκομείου Βόλου», συνολικού προϋπολογισμού 1.392.000 € (με ΦΠΑ).
Ειδικότερα πρόκειται να γίνει προμήθεια των 10 μηχανημάτων αιμοκάθαρσης, αναπνευστήρων, απινιδωτών, υπερήχων και άλλου πολύ χρήσιμου σύγχρονου εξοπλισμού που θα συμβάλει στα μέγιστα στην καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας για τους πολίτης της Μαγνησίας.

Ο υπάρχων Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός του Γ.Ν. Βόλου χρονολογείται από το 2002, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ανάγκη ανανέωσης και αναβάθμισής του. Με την προσθήκη νέου, σύγχρονου τεχνολογικά εξοπλισμού επιτυγχάνεται ικανοποίηση των υγειονομικών αναγκών, αύξηση νέας τεχνολογίας και νέων εξειδικευμένων υπηρεσιών, βελτίωση των νοσηλευτικών δεικτών, του επιπέδου ικανοποίησης χρήστη και επιπέδου παροχής υπηρεσιών, ανάπτυξη σύγχρονων υποστηρικτικών λειτουργιών και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του νοσοκομείο

Παράλληλα η σύγχρονη τεχνολογία με το ανάλογο επιστημονικό ανθρώπινο δυναμικό θα οδηγήσει στην πληρέστερη κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του πληθυσμού και στην αύξηση του βαθμού ικανοποίησης, ασφάλειας και εμπιστοσύνης των κατοίκων του Νομού Μαγνησίας και της Υγειονομικής Περιφέρειας της Θεσσαλίας για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η δημοσίευση του σχετικού διαγωνισμού από το Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, που είναι ο δικαιούχος, φορέα υλοποίησης και φορέας λειτουργίας του έργου, για την ανάθεση και εκτέλεσή του.

Επαναπροσλαμβάνονται οι 4 απολυθέντες στο ΙΚΑ

Με απόφαση Κ. Μητσοτάκη ανοίγει ο δρόμος για τους επιτυχόντες από το διαγωνισμό στην πρώην ΑΤΕ

Eπαναπροσλαμβάνονται στο ΙΚΑ Βόλου οι τέσσερις επιτυχόντες από το διαγωνισμό της ΑΤΕ που είχαν προσληφθεί και απολύθηκαν πριν από ένα χρόνο. Θα απασχοληθούν εκτός απροόπτου στη νέα υπηρεσία είσπραξης οφειλών όλων των ασφαλιστικών ταμείων.

Με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, 353 από τους απολυμένους της πρώην Αγροτικής Τράπεζας θα επαναπροσληφθούν στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Θα απορροφηθούν βέβαια σταδιακά στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, αφού προηγηθεί ο διορισμός άλλων επιτυχόντων διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, που παραμένουν σε εκκρεμότητα

Στο Βόλο οι τέσσερις υπάλληλοι απολύθηκαν τον Μάρτιο του 2013 μετά από δικαστική απόφαση που δικαίωνε συναδέλφους τους που είχαν πετύχει σε προηγούμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και είχε γίνει αποκλειστικά για το μεγαλύτερο ασφαλιστικό φορέα της χώρας

Ωστόσο, επιτυχόντες διαγωνισμού που είχε κάνει το ΙΚΑ για προσλήψεις προσέφυγαν ζητώντας την δικαίωσή τους και η προσφυγή έγινε αποδεκτή με αποτέλεσμα να «ανοίξει ο δρόμος» για την απόλυση όσων είχαν προσληφθεί μέσω του διαγωνισμού της ΑΤΕ.

Οι επιτυχόντες στις προκηρύξεις 8Κ και 9Κ/2008 του ΑΣΕΠ, παραμένουν αδιόριστοι, σε μια πολυετή εκκρεμότητα του δημοσίου έναντι των δικαστικών αποφάσεων. Η απόφαση ωστόσο του κ. Μητσοτάκη ανοίγει το δρόμο για την επαναπρόσληψή τους και την δικαίωσή τους άμεσα.

 

Επιλογή Διευθυντών στο Δήμο Βόλου

Στην επιλογή των υπαλλήλων που πληρούν τις προϋποθέσεις να είναι Διευθυντές στον ενιαίο Δήμο Βόλου, αλλά και στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, προχώρησε στην τελευταία του συνεδρίαση το Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Εργαζομένων στους ΟΤΑ Νομού Μαγνησίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από τους 21 συνολικά υπηρεσιακούς φακέλους που κλήθηκαν να εξετάσουν τα μέλη του υπηρεσιακού, κρίθηκε ότι πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις οι δώδεκα.

Πιο συγκεκριμένα επανακρίθηκε για τη θέση του Διευθυντή ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γιώργος Γίδαρης, ο Διευθυντής του Τμήματος Δόμησης Σπύρος Τσιραντωνάκης,η κ. Μπακογιάννη(μέχρι τώρα προϊσταμένη στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, η οποία κρίνεται ως Διευθύντρια για πρώτη φορά), ο Χρ. ΤσιλιόςΔιευθυντής της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Β. Σκαρβέληςο οποίος μέχρι σήμερα είναι αν. Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρασίνου, Στ. Νιτσιάκοςο οποίος σήμερα είναι Διευθυντής της Διεύθυνσης Οικονομικών, Ντίνα ΗλιάδουΔιευθύντρια της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Σταθ. Νικηφόροςαν. Διευθυντής της Διεύθυνσης Προγραμματισμού του Δήμου, Αιμίλιος Σουβατζήςκρίνεται πρώτη ως Διευθυντής, μέχρι τώρα αν Διευθυντής της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας .Γ Στούμποςκρίνεται πρώτη φορά ως Διευθυντής, Β. Κοτζαγιώτουήταν παλιά στα ΚΑΠΗ και τελευταία ήταν αν . Διευθύντρια στα ΚΕΠ και τέλος η Ευδ. Ναούμπου είναι υπεύθυνη στη Διεύθυνση Διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Βόλου.

Επίσης το Υπηρεσιακό Συμβούλιο έκρινε ως Διευθύντριες στο Δήμο Ρήγα Φεραίου τη Γλυκερία Λουφοπούλουκαι τη Λίτσα Κατσούρα.

Όπως έγινε γνωστό η απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου με τα ονόματα των υπαλλήλων που κρίθηκαν ως Διευθυντές καθαρογράφεται μέσα στις επόμενες μέρες και στη συνέχεια θα αποσταλεί στο Δήμαρχο Βόλου στη διακριτική ευχέρεια του οποίου είναι η τοποθέτηση των επιλεγέντων στις Διευθύνσεις που η Δημοτική Αρχή κρίνει ότι μπορεί να επιλέξουν το μέγιστο δυνατό έργο. Σύμφωνα με μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου οι τοποθετήσεις των Διευθυντών από το Δήμαρχο θα έχουν γίνει αρκετά πριν από τις δημοτικές εκλογές.

Εξάλλου το Υπηρεσιακό Συμβούλιο περιμένει τους φακέλους με τις αιτήσεις που έχουν καταθέσει οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Βόλου και των υπολοίπων ΟΤΑ της Μαγνησίας, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις θέσεις των προϊσταμένων Τμημάτων.

Επίσχεση στον Αρβανιτίδη - Από 12 εργαζόμενους σε Βόλο και Αλμυρό για τη μη καταβολή αποδοχών

Σε επίσχεση εργασίας 12 εργαζόμενοι στην αλυσίδα των σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδη. Κατατέθηκαν επίσης ασφαλιστικά μέτρα για τις καθυστερήσεις στην καταβολή των αποδοχών τους. Ο Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων Μαγνησίας καταγγέλλει την εταιρεία Αρβανιτίδης και επίσης αποκαλύπτει ότι για να καλυφθούν τα κενά στην τοπική αλυσίδα μεταφέρεται προσωπικό της αλυσίδας από την Κατερίνη.

Ο Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βόλου και Ν. Ιωνίας σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει τη Διεύθυνση των καταστημάτων Αρβανιτίδης στο Βόλο και στον Αλμυρό Μαγνησίας για τη συνεχιζόμενη στάση της να μην εξοφλεί τα δεδουλευμένα τεσσάρων και πέντε μηνών των εργαζομένων.

Χαιρετίζει μάλιστα τη μαχητική στάση των 12 εργαζομένων που κατέφυγαν στο ύστατο όπλο της επίσχεσης εργασίας για κατοχύρωση των δεδουλευμένων τους απέναντι στην εργοδοσία, καθώς και στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν ενάντια στη Διεύθυνση της Αρβανιτίδης Α.Ε.

Τα ασφαλιστικά μέτρα θα συζητηθούν στις 8 Απριλίου και όπως τονίζει ο σύνδεσμος εμποροϋπαλλήλων Μαγνησίας η Δικαιοσύνη «θα δικαιώσει τους συναδέλφους».

Η Διεύθυνση της Αρβανιτίδης Α.Ε καταγγέλλεται από το σωματείο « στην εντατικοποίηση της εργασίας που έχει επιβάλλει στους εναπομείναντες εργαζομένους» ενώ επίσης καταγγέλλεται ότι καθημερινά μεταφέρεται προσωπικό για να εργαστεί στα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας στο Βόλο από την Κατερίνη.

Επίσης αποδοκιμάζεται και καταγγέλλεται όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «η τακτική της Διεύθυνσης να ψεύδεται στο προσωπικό να κάνουν υπομονή μέχρι το Σάββατο της κάθε εβδομάδος ότι θα εξοφληθούν με την άφιξη του μεγάλου αγοραστή που ποτέ δεν έρχεται».

Καλεί τέλος τους υπόλοιπους εργαζόμενους των καταστημάτων Αρβανιτίδης Α.Ε. να ακολουθήσουν το παράδειγμα των 12 συναδέλφων τους για να κατοχυρώσουν τους δεδουλευμένους μισθούς τους μέσω της επιθεώρησης εργασίας και τη Δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της και το ΕΚΒ, σωματεία, φορείς και πολίτες να συνεχίσουν να συμπαραστέκονται στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων.

 

Κλειστά τα φαρμακεία στη Μαγνησία 10 και 11 Μαρτίου

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας συμμετέχει στην 48ωρη προειδοποιητική απεργία που έχει προκηρύξει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος για τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Μαρτίου.

Τα αιτήματα των φαρμακοποιών είναι τα εξής, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

- ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην επιβολή των μνημονιακών απαιτήσεων της Τρόικας στον χώρο της υγείας, η οποία μέσω της εφαρμογής της στημένης μελέτης του ΟΟΣΑ προσπαθεί να παραδώσει τη φαρμακευτική περίθαλψη σε συγκεκριμένα συμφέροντα.

- ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην διάλυση του φαρμακείου της γειτονιάς και στη διάλυση κάθε δομής δημόσιας υγείας.

- ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην αντιμετώπιση του φαρμάκου ως εμπορεύσιμο προϊόν και όχι ως κοινωνικό αγαθό.

- ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην επιβάρυνση του πολίτη από την αύξηση της τιμής των φαρμάκων, μέσω της πώλησής τους από τα super market, και την αύξηση της συμμετοχής τους στη δαπάνη υγείας.

- ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην απαξίωση του φαρμακοποιού ως επιστήμονα και ως άνθρωπο. 

Η 48ωρη απεργία είναι η αρχή μιας σειράς κινητοποιήσεων που στοχεύουν να δείξουν σε όλους τους Έλληνες, την ολοκληρωτική καταστροφή της φαρμακευτικής περίθαλψης και των φαρμακείων".

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

«Οχτώ γυναίκες εκθέτουν…»

Οχτώ γυναίκες εκθέτουν…», είναι ο τίτλος έκθεσης που ξεκινά με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας» σήμερα Σάββατο 8 Μαρτίου στις 8:30 το βράδυ στην αίθουσα «Αχίλλειον» (επί της οδού Ιάσονος), μέσα από μια πρόταση της Ουρανίας Καλαμποκά.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι : Αρκουδογιάννη Ευριδίκη, Ανανιάδου Καρολίνα, Καλαμποκά Ουρανία, Καραγκούνη Στέλλα, Μπαξεβανίδου Κάκη, Μπαζάκα Κατερίνα, Οικονόμου Νίτα και Τερλίδου Ιωάννα.

 

Αφιέρωμα στην CamilleClaudelτην Κυριακή

Αφιέρωμα στην Ημέρα της Γυναίκας «UneFemme, “CamilleClaudel”, Μια Γυναίκα, η CamilleClaudel» θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 στις 7:30 μ.μ στον Πολυχώρο Τέχνης Φουντούλη (Αντωνοπούλου 17).

Για τη μεγάλη αυτή γλύπτρια θα μιλήσουν: Μαίρη Γαβαλά, Άρτεμις Κουτσούκου, Μαρία Φλετορίδου.

Την εκδήλωση στηρίζουν: το Λύκειο Ελληνίδων, η ΧΕΝ Βόλου, ο Α΄ Σοροπτιμιστικός Όμιλος, ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος «Θέτις», ο Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος, ο Σύλλογος Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής.

 

«Οι Φασουλήδες του Κατσιπόρα»

Το έργο «Οι Φασουλήδες του Κατσιπόρα» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, που κάνει επίσημη πρεμιέρα σήμερα Σάββατο 8 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στην Παλιά Ηλεκτρική, σηματοδοτεί την έναρξη της φετινής θεατρικής σεζόν του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου.

Μέσω της φετινής, εναρκτήριας παραγωγής, που πραγματοποιεί ήδη πρωϊνές παραστάσεις για σχολεία, υλοποιείται στην πράξη ο κοινός στόχος της αξιοποίησης του ντόπιου καλλιτεχνικού δυναμικού, αλλά και της διατήρησης της πολιτιστικής παράδοσης της πόλης, σε πείσμα των καιρών.

Η νέα παραγωγή, την οποία επιμελήθηκε ο Αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής Δημήτρης Δακτυλάς, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και αποτελεί καρπό συνεργασίας τριών δομών του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, του δημοτικού θεάτρου, του δημοτικού ωδείου και της δημοτικής σχολής χορού. Εντάσσεται δε στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης για το 2014, που έχει υπογραφεί μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Με αφορμή την επίσημη πρώτη, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, αλλά κοινωνική ανάγκη» τονίζοντας παράλληλα ότι «θα συνεχισθούν σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα οι παραγωγές πολιτισμού, αλλά και η αξιοποίηση του ντόπιου καλλιτεχνικού δυναμικού».

Παράλληλα ο κ. Σκοτινιώτηςεξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με τον νέο Αναπληρωτή Καλλιτεχνικό Διευθυντή Δημήτρη Δακτυλά θα συνεχιστεί η παράδοση καλλιτεχνικών παραγωγών ψηλού επιπέδου, για τις οποίες διακρίνεται το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου.

 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκακιστικό μαθητικό πρωτάθλημα Νομού Μαγνησίας

Η Σκακιστική Ένωση Βόλου, σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου διοργανώνει για το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Μαρτίου 2014, σκακιστικό ατομικό και ομαδικό πρωτάθλημα μαθητών και μαθητριών του Νομού Μαγνησίας. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου (Μακρινίτσης 23 με 28ης Οκτωβρίου).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των δημοσίων και  ιδιωτικών σχολείων, (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων) της περιοχής. Σύμφωνα με την προκήρυξη των αγώνων το Σάββατο, θα διεξαχθούν, το ατομικό πρωτάθλημα για τους μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων και το ομαδικό για συγκροτημένες ομάδες Γυμνασίων και Λυκείων που θα πρέπει να περιλαμβάνουν στη σύνθεση τους και μια μαθήτρια.

Την Κυριακή θα διεξαχθούν, το ομαδικό πρωτάθλημα για συγκροτημένες ομάδες Δημοτικών σχολείων με τη συμμετοχή και μιας μαθήτριας και το ατομικό για μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και των Λυκείων. Στο ατομικό πρωτάθλημα όλων των βαθμίδων οι αγωνιζόμενοι θα χωρισθούν σε ομίλους κατά τάξη και φύλλο ανάλογα του αριθμού συμμετοχών. Ο χρόνο σκέψης σε κάθε παρτίδα ορίζεται σε δέκα (10) λεπτά με προστιθέμενο χρόνο πέντε (5) δευτερολέπτων από την πρώτη κίνηση για κάθε αγωνιζόμενο.

Η σύνθεση των ομάδων για τους αγώνες του ομαδικού ορίζεται στους τέσσερις (4) αγωνιζόμενους με υποχρεωτική τη συμμετοχή μιας μαθήτριας. Προκειμένου να γίνουν δεκτές οι συνθέσεις των ομάδων θα πρέπει να κατατεθούν στη γραμματεία των αγώνων βεβαιώσεις των Σχολείων ότι οι συγκεκριμένοι μαθητές είναι μέλη του σχολείου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα ατομικά και στα ομαδικά πρωταθλήματα μπορούν να γίνονται στο e-mail της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ή στο Τηλ.& Fax: 2421039596 έως την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014, (Υπόψην, κα Μουζαλά Δέσποινα. Τηλ. 6973357187).

Την ευθύνη μεταφοράς και φύλαξης των μαθητών-τριών στο χώρο των αγώνων φέρουν οι γονείς και οι συνοδοί αυτών. Η σχετική προκήρυξη των αγώνων έχει σταλεί στις διευθύνσεις όλων των σχολείων του Νόμου και είναι αναρτημένη στη ιστοσελίδα στης Σ.Ε. Βόλου, https://sites.google.com/site/sevolou/

 

Ατομικό ο Καρίλ στον Ολυμπιακό Βόλου

 

Εκτός του τιμωρημένου, Χρήστου Μελίσση και ο Ιβάν Καρίλ, φαίνεται πως δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Κυριακής στον Ταύρο. Ο Ισπανός μέσος, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή και δεν φαίνεται να προλαβαίνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Φωστήρα. Έτσι Μελίσσης και Καρίλ, θα είναι όπως όλα δείχνουν οι δυο απουσίες του Ολυμπιακού Βόλου, στο ντεμπούτο του Ντράγκαν Κοκότοβιτς στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Από κει και πέρα ο Σέρβος τεχνικός προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του σε ολιγόλεπτη ομιλία του και συνέστησε σκληρή δουλειά. Ο Κοκότοβιτς αυτές τις δυο πρώτες μέρες στον Βόλο έχει ρίξει το βάρος στην τακτική της ομάδας. Αποκλειστικός στόχος στον Ταύρο είναι η επιστροφή στις νίκες, κόντρα σε μία ομάδα, που κάνει πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο και θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο για να ελπίζει στα πλέι οφ.

 

Όμιλος Φιλάθλων Νίκης: «Χρέος μας και καθήκον να είμαστε δίπλα στους παίκτες»

Ανακοίνωση – κάλεσμα εξέδωσε ο Ομιλος Φιλάθλων Νίκης, ενόψει της αναμέτρησης με τον Πιερικό την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό.

Συγκεκριμένα: «Τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της footballleague, η ομάδα μας βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και διεκδικεί την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία. Μια ανάσα χωρίζει την ιστορική μας Νίκη Βόλου από την πρώτη θέση, χάρις στην τιτάνια προσπάθεια των παικτών που αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Χρέος και καθήκον μας είναι να βρεθούμε δίπλα τους και να τους ενισχύσουμε.

Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου, καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να βρεθεί στο πλευρό της την Κυριακή το μεσημέρι στον αγώνα με τον Πιερικό, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Γιατί η Νίκη έχει ψυχή και ψυχή της είναι οι φίλαθλοί της

 

Εκδρομή στην Τερψιθέα από τους φίλους του Ρήγα Φεραίου

Εκδρομή διοργανώνεται την Κυριακή για την Τερψιθέα για τους φιλάθλους του Ρήγα Φεραίου, σε μια προσπάθεια και ο κόσμος που επιθυμεί να δει τον αγώνα αλλά και η ομάδα να έχει ενίσχυση από την παρουσία των φίλων της. Η κοντινή απόσταση αλλά και η πορεία της ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές έχουν ξεσηκώσει πολλούς φιλάθλους που θέλουν να βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Λάκη Μπακάλη σε αυτό το κρίσιμο εκτός
έδρας παιχνίδι. Έτσι γίνονται προσπάθειες να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ατόμων και να ναυλωθεί λεωφορείο για τους φιλάθλους, με κόστος συμμετοχής στην εκδρομή ανά άτομο μόνο 5 ευρώ. Επιπλέον πληροφορίες στον αντιπρόεδρο του Ρήγα Φεραίου, Μαυροκέφαλο Ιωάννη και στα τηλ. 6979-773419 και 24250-23232. Αναχώρηση την Κυριακή στις 13:30 μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08/03/2014 - 11:04