Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

ΟΧΙ στην εξόρυξη χρυσού σε  Άγκιστρο - Χαρωπό
Συνεδριάζει σήμερα (6.3)  το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής για την εξόρυξη χρυσού. Να είστε όλοι εκεί !!!
           
Με αποκλειστικό θέμα την εξόρυξη χρυσού στην περιοχή Αγκίστρου- Χαρωπού θα συνεδρίαση την Πέμπτη 6 Μαρτίου στις 6 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής. Στο μεταξύ η Κίνηση Πολιτών κατά της εξόρυξης χρυσού διοργανώνει συγκέντρωση  στην πλατεία του ΚΤΕΛ στις 5 το απόγευμα και πορεία προς το Δημοτικό Κατάστημα.  
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ !!!! Το θέμα όλους !!!
 
 
Κάλεσμα της Κίνησης Πολιτών ενάντια στην εξόρυξη χρυσού σε Άγκιστρο - Χαρωπό
 
Σας καλούμε όλους την Πέμπτη 6 Μαρτίου και ώρα 18:00, έξω από το Δημαρχείο Σιδηροκάστρου, για να παραστούμε όλοι, στην εκδήλωση διαμαρτυρίας  για την εξόρυξη χρυσού στον νομό μας.
Την προηγούμενη Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, ύστερα από απαίτηση  πολιτών, προς τον Δήμαρχο του δήμου Σιντικής κ. Απόστολο Καρύδα, να τεθεί το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής της 28ης Φεβρουαρίου, λόγω της πληθώρας των θεμάτων που επρόκειτο να συζητηθούν στο παραπάνω συμβούλιο ο δήμαρχος αποφάσισε, να συγκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, την Πέμπτη 6 Μαρτίου και ώρα 18.00 με μοναδικό θέμα, τις εξελίξεις σχετικά με την έρευνα και εξόρυξη χρυσού στα όρια του δήμου Σιντικής και τη λήψη απόφασης του δημοτικού συμβουλίου επί του θέματος της έρευνας και εξόρυξης χρυσού. Συμβούλιο το οποίο όπως δήλωσε ο Δήμαρχος  θα εξελιχθεί σε ημερίδα με θέμα την εξόρυξη χρυσού.
Για  αυτό το λόγο σας καλούμε όλους να προσέλθετε στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ξεκινήσει από  από το ΚΤΕΛ Σιδηροκάστρου στις 17.30, με κατεύθυνση το δημαρχείο.
 
 
 
Σας καλούμε όλους σε μια ειρηνική διαδήλωση διαμαρτυρίας για ένα ζήτημα που θα μας αφορά όλους και θα επηρεάσει σοβαρά με αρνητικές επιπτώσεις την υγεία μας.
Είναι ώρα να πάρουμε θέση ευθύνης στις αποφάσεις που λαμβάνονται για εμάς χωρίς εμάς και να έχουμε λόγο σε ότι αφορά τον τόπο και την υγεία μας.
 
Συνάντηση 15 Μαρτίου στην Ηράκλεια για την εξόρυξη χρυσού
 
Συνάντηση - ενημέρωση στις 15 Μαρτίου  στην Ηράκλεια Σερρών, με θέμα την Εξόρυξη  Χρυσού και τις Επιπτώσεις στην Υγεία και το Περιβάλλον .
Να είστε όλοι εκεί . Μας αφορά άμεσα όλους !!!