ΚΕΕΡΦΑ: Και ο Δήμος Θεσσαλονίκης στηρίζει 22 Μάρτη την ώρα που οι νεοναζί συντρίβονται στο Δικηγορικό Σύλλογο!

Στη συμμετοχή - στήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης στις αντιρατσιστικέ - αντιφασιστικές δράσεις για την 22 Μάρτη, αναφέρεται η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ:

"Αυτονόητη στήριξη στη παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού στις 22 Μάρτη παρείχε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης πατώντας σε προηγούμενες αποφάσεις που έχει πάρει. Μαζί με την Αθήνα οι δύο μεγαλύτεροι Δήμοι της χώρας δίνουν την στήριξη τους στη παγκόσμια μέρα κατά του φασισμού και του ρατσισμού στις 22 Μάρτη. Στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται συλλαλητήριο στο Αγ.Βενιζέλου στις 12.00, στην Αθήνα στον Ομόνοια στις 2μμ και συναυλία στο Σύνταγμα στις 4μμ και στα Χανιά στην Πλ.Αγοράς στις 12.30

Τα εκλογικά αποτελέσματα στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης με την συντριβή των νεοναζί δικηγόρων όπου και δεν κατάφεραν να εκλεγούν δείχνουν το δρόμο. Ούτε στο Δικηγορικό Σύλλογο ούτε στο Δήμο Θεσσαλονίκης , ούτε πουθενά είναι η θέση των νοσταλγών του Χίτλερ στη πόλη που είδε τους ναζί να εξοντώνουν την εβραϊκή κοινότητα, να προχωράνε σε σφαγές στο Χορτιάτη.

Είναι έμπνευση για να μαζικοποιήσουμε ακόμη τα μεγάλα αντιφασιστικά αντιρατσιστικά συλλαλητήρια στην Αθήνα, στα Χανιά και τη Θεσσαλονίκη, να ανοίξουμε  το δρόμο για  να τους σταματήσουμε στους Δήμους , τις περιφέρεις και την ευρωβουλή.

Κάθε ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι ένα μαχαίρι στα χέρια των ναζί σαν κι αυτό που καρφώθηκε στη καρδιά του Παύλου Φύσσα αι του Σαχζάτ Λουκμάν".