Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Επίσκεψη του Προέδρου της ΟΛΜΕ Θέμη Κοτσιφάκη στις Σέρρες
 
Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης  θα βρεθεί για ένα διήμερο στις Σέρρες. Η ΕΛΜΕ Σερρών έχει προγραμματίσει εκδηλώσεις εν όψει της επίσκεψης του.  
Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου  και ώρα 17:30 συνάντηση Δ.Σ ΕΛΜΕΣ, Πρόεδρος ΟΛΜΕ και Συνάδελφοι Εκπαιδευτικοί σε Διαθεσιμότητα στην Αίθουσα του Ξενοδοχείου ΕΛΕΝΑ (Τσαλοπούλου).
 Το απόγευμα της ίδιας ημέρας διοργανώνεται ημερίδα  στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Σερρών με θέμα «Η Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στα στενά πλαίσια της αξιολόγησης» Θέσεις & Προτάσεις της ΟΛΜΕ.
  Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου  και ώρα 18:00 Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της ΟΛΜΕ Θέμη Κοτσιφάκη στα Γραφεία της ΕΛΜΕ Σερρών.
 
Έκπτωση 25% απο το ΚΤΕΛ Σερρών στους τρίτεκνους
 
Το ΚΤΕΛ Σερρών έδωσε έκπτωση 25% στο αντίτιμο του εισιτηρίου τόσο στην απλή μετάβαση όσο και μετ΄ επιστροφής έκδοση εισιτηρίου, μόνο στη γραμμή Σερρών - Αθηνών και αντίστροφα. Αφορά τους τρίτεκνους ή μέλη τρίτεκνης οικογένειας με την επίδειξη ταυτότητας μέλους τριτεκνικού συλλόγου.
 
Συγκροτήθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών
 
Συνεδρίασε χθες ( 3/2)  για πρώτη φορά η νεα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και συγκροτήθηκε σε σώμα. Η νεοεκλεγείσα Νομαρχιακή Επιτροπή είναι δεκαπενταμελής και απαρτίζεται από τους/τις: Κωνσταντίνο Μπούκικα, Ειρήνη Μυλωνά, Στέφανο Γιαζιτζόγλου, Παναγιώτη Κοτρώνη, Γιώργο Καπετάνο, Δημήτρη Τάπα, Μιχάλη Δεμερτζή, Γιώργο Καπανταΐδη, Κωνσταντίνο Νικόλτσιο, Δήμητρα Χαρίτου, Σταύρο Παπαϊωάννου, Εύα Γαλιάνου, Ροδόπη Νικολάρα και Λευτέρη Κατιρτζόγλου.
Για την εκπόνηση του έργου της Νομαρχιακής, για το οποίο δεσμεύεται από την πολιτική απόφαση της Συνδιάσκεψης, όπως αυτή διαμορφώθηκε και υπερψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη, εκλέχθηκε, όπως προβλέπεται και από το καταστατικό, συντονιστικό όργανο. Το συντονιστικό όργανο αποφασίστηκε να είναι πενταμελές και απαρτίζεται από τους/τις:
Κωνσταντίνο Μπούκικα (συντονιστής), Ειρήνη Μυλωνά (αναπλ. συντονίστρια), Στέφανο Γιαζιτζόγλου, Δήμητρα Χαρίτου και Μιχάλη Δεμερτζή
Υπεύθυνη τύπου από το συντονιστικό ορίστηκε η Ειρήνη Μυλωνά.
 
Στις Σέρρες Πέμπτη και Παρασκευή ( 6 και7/2)  η Πρωινή Ενημέρωση της ΕΡΤ
 
Η Πρωινή Ενημέρωση της ελεύθερης ΕΡΤ πιάνει πάλι τα πεζοδρόμια και ταξιδεύει στη Βόρεια Ελλάδα για να αναδείξει τα προβλήματα αλλά τις δημιουργικές πρωτοβουλίες της Θεσσαλονίκης, των Σερρών, της Κομοτηνής και της Ορεστιάδας...
 
Την Πέμπτη και την Παρασκευή η Πρωινή Ενημέρωση θα βρεθεί στις Σέρρες όπου συνεχίζεται ασταμάτητα από την 11η Ιουνίου η προσπάθεια των εργαζομένων δημοσιογράφων και τεχνικών της ΕΡΤ παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να ρίξει μαύρο.
Την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου έρχεται η σειρά της ΕΡΑ Κομοτηνής και την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται η αποστολή από τη μακρινή Ορεστιάδα! Η Πρωινή Ενημέρωση φτάνει μέχρι τα σύνορα σε μια προσπάθεια να ενσκύψει πάνω σε όλα τα προβλήματα και τους προβληματισμούς των ανθρώπων που ζουν στη Βόρεια Ελλάδα.