Εκλογή εκπροσώπων των εργαζομένων στο νοσοκομείο Αγρινίου

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των εκλογών, στο χώρο του νοσοκομείου Αγρινίου για την ανάδειξη εκπροσώπων των ιατρών και των υπολοίπων εργαζομένων αντίστοιχα για τις θέσεις που προβλέπονται στην σύνθεση του νέου Δ.Σ. του νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας.

Ουσιαστικά πρόκειται για την διοίκηση που αφορά την λειτουργία των δύο νοσοκομείων του νομού καθώς και όλων των υπολοίπων δομών του Ε.Σ.Υ. όπως του κέντρου ψυχικής υγείας Αγρινίου με τους δυο ψυχιατρικούς ξενώνες του, των δύο κέντρων φυσικής αποκατάστασης Αμφιλοχίας και Αγρινίου, της νοσηλευτικής σχολής, καθώς και όλων των κέντρων υγείας και περιφερειακών ιατρείων του νομού για όσο τουλάχιστον υπάρχουν ακόμη υπό τη σκέπη του νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας.


 Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. αποτελείται από 9 μέλη. Τους δυο διοικητές των δύο νοσοκομείων του νομού, τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας που πλέον θα είναι ένας και για τα δυο νοσοκομεία τον διοικητικό διευθυντή που επίσης θα είναι ένας, τρεις διορισμένους από την κυβέρνηση και οι δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων που ψηφίστηκαν τις προηγούμενες μέρες.

Από την εκλογική διαδικασία εξελέγησαν για τους μεν ιατρούς ο νευροχειρουργός του νοσοκομείου Αγρινίου Κώστας Μπακόπουλος και για όλο το υπόλοιπο προσωπικό ο φαρμακοποιός του νοσοκομείου Αγρινίου Στέλιος Μερμίγκης

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03/02/2014 - 11:40