Σύσκεψη από την ΠΟΕ - ΟΤΑ για τα στερεά απόβλητα


    

Δεν πρόκειται για "τεχνοκρατικού" χαρακτήρα σύσκεψη, αφού οι απολύσεις στους ΟΤΑ είναι προ των πυλών και οι ιδιωτικές εταιρείες καραδοκούν.


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι: "με αφορμή τις εξελίξεις που διαμορφώνονται στη διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αποφάσισε την πραγματοποίηση Σύσκεψης των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων, των Συλλόγων - Μελών της.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014, στις 10.30 το πρωί στην Ε.Δ.Ο.Θ. (Προξένου Κορομηλά 51 - Θεσσαλονίκη) και είναι αναγκαία η παρουσία όλων των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων - Μελών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Νομοί Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας).

Για την επιτυχία της σύσκεψης αλλά και της ενημέρωσης όλων μας θα πρέπει τα Διοικητικά Συμβούλια να μεταφέρουν την υπάρχουσα κατάσταση στη Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων σε επίπεδο Νομού ώστε να καθοριστούν στο πλαίσιο της δράσης της Ομοσπονδίας οι παρεμβάσεις μας για την υπεράσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού Χαρακτήρα της Διαχείρισης των Απορριμμάτων και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας".