Αποχώρησαν οι νηπιαγωγοί από τα "σεμινάρια" αξιολόγησης

...αναδημοσίευση από: www.chiosnews.com...

                                                                                                                               

Με συνέπεια και αποφασιστικότητα οι συναδέλφισσες Νηπιαγωγοί αποχώρησαν και από το τελευταίο σεμινάριο  μετά από  παρέμβαση από το Δ.Σ του  Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών Χίου από τον Πρόεδρο και αντιπρόεδρο του συλλόγου. Ο δρόμος πλέον ανοίγει για τους Διευθυντές των σχολείων και τους συναδέλφους που πρέπει και αυτοί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο, ώστε να πεταχτεί ο νόμος έκτρωμα της αξιολόγησης-χειραγώγησης-απόλυσης-διάλυσης στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Το ΔΣ Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου για το σκοπό αυτό ενεργοποιεί την απόφαση της ΔΟΕ και κηρύττει το ίδιο διευκολυντική δίωρη στάση εργασίας από τις 12-2 μ.μ. τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, 21 , 22, και 24-1-2014, με σκοπό να μπλοκάρουμε την επιμόρφωση των Διευθυντών της 1ης και 2ης περιφέρειας Χίου  από τους οικείους σχολικούς συμβούλους.

Καλούμε τους Διευθυντές να μη συμμετέχουν και όλους τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρόν, αξιοποιώντας τη στάση εργασίας:

Την Τρίτη 21/1/2014 11:45πμ

Έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Χίου

Έξω από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Χίου

Την Τετάρτη 22/1/2014 11:45πμ

Έξω από το Δημοτικό των Νενήτων

 Έξω από το Δημοτικό του Θολοποταμίου

Την Παρασκευή 24/1/2014 11:45πμ

Έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου (Ερυθιανή)

Έξω από το Δημοτικό Βολισσού

Το ΔΣ υπενθυμίζει και καλεί τους πάντες στη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 22 -1-2014 και ώρα 7μμ στα γραφεία του συλλόγου , για να συζητήσουμε τα φλέγοντα προβλήματά μας μπροστά στην ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε.