Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Στο πλευρό της ΚΡΙ - ΚΡΙ ο Πανσερραϊκός
 
Προβάλλοντας αφιλοκερδώς, στην αγωνιστική φανέλα της ομάδας του, το λογότυπο της ΚΡΙ-ΚΡΙ και προσφέροντας 300 εισιτήρια διαρκείας σε εργαζόμενούς της, ο Πανσερραϊκός εκφράζει τη συμπαράσταση του στην πληγείσα σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία...
Σε σχετικό δελτίο τύπου -στο οποίο μεταξύ άλλων ανακοινώνεται επίσημα η ένταξη των TADIC BOZIDAR και MILENKOVIC NINOSLAV στο δυναμικό της ομάδας- αναφέρει χαρακτηριστικά:
Σας ενημερώνουμε ότι: 1.Εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας μας οι ποδοσφαιριστές TADIC BOZIDAR και MILENKOVIC NINOSLAV. 2.O ποδοσφαιριστής ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα μας έως και το τέλος του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος. 3.Η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε να συμπαρασταθεί αφιλοκερδώς στη γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ-ΚΡΙ με τη διαφημιστική προβολή της στην αγωνιστική φανέλα της ομάδας μας και με την προσφορά 300 εισιτηρίων διαρκείας στους εργαζόμενους της ΚΡΙ-ΚΡΙ.
 
Σέρρες 09.01.2014 Η Διοικούσα Επιτροπή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος Του Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Λεία  10.000  ευρώ για 51χρονη  απο εξαπάτηση πολιτών. Υπόσχονταν διαγραφή οφειλών και επίσπευση χορήγησης σύνταξης  
 
Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών δύο περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών κατά το τελευταίο δίμηνο του 2013 στις Σέρρες. Συνελήφθη την Τετάρτη  (8/1) το μεσημέρι, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, μία 51χρονη ημεδαπή για απάτη σε βάρος γυναίκας 34 ετών. Η δράστιδα παριστάνοντας ψευδώς ότι είχε διασυνδέσεις, θα μεσολαβούσε για τη διαγραφή χρηματικής οφειλής της 34χρονης προς το Ελληνικό Δημόσιο.
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η συλληφθείσα με τον ίδιο τρόπο εξαπάτησε μία 64χρονη δηλώνοντας ότι θα μεσολαβούσε για την επίσπευση των διαδικασιών χορήγησης σύνταξης της μητέρας της.
Όπως διαπιστώθηκε, σταδιακά κατά το τελευταίο δίμηνο του 2013, η 51χρονη απέσπασε από τα θύματα συνολικά το χρηματικό ποσό των 9.920 ευρώ.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών, ενώ ερευνάται η εμπλοκή της 51χρονης και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
 
 
" Έρχονται με την ομίχλη"

Πρώτη παρουσίαση του βιβλίου «Έρχονται με την ομίχλη» της Αγνής Σιούλα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου  στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στις 6.30 το απόγευμα.

Ο χορός των Ποντίων Επταμύλων

Ο Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων " Οι Ακρίτες " διοργανώνει τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο κέντρο " Μύλος" στην Οινούσα, στις 9 το βράδυ.

Δενδροφύτευση στο Κυνοκομείο Σερρών από την ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α.
 
Δενδροφύτευση στο δημοτικό κυνοκομείο των Σερρών πραγματοποιεί, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου και ώρα 10:30 π.μ. η ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Σερρών. Ελάτε κι εσείς να υιοθετήσετε ένα δέντρο! Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6973496414 (Σοφία Θεοφανίδου)