Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Γόνιμο: Περιπολούν τις περιουσίες τους για να τις προφυλάξουν από επίδοξους διαρρήκτες!
 
Σε περιπολίες για τη φύλαξη των σπιτιών τους από επίδοξους διαρρήκτες προβαίνουν κάθε βράδυ οι κάτοικοι του Γόνιμου...
 
Οι περιπολίες πραγματοποιούνται σε δύο βάρδιες, καθημερινά, από τις 19:00 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, ενώ σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής έχουν φέρει αποτέλεσμα, αφού από τότε που ξεκίνησαν δεν σημειώθηκε στο Γόνιμο κάποιο περιστατικό κλοπής.


Η Πρωτοχρονιάτικη πίτα των Gangsters 1987 στο «Ελλήνων Γεύσεις»
 
Ο Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης των Gangsters ’87 διοργανώνει την Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου  στις 21:00 την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του σε αίθουσα εκδηλώσεων του εστιατορίου «Ελλήνων Γεύσεις»...
Τιμώμενο πρόσωπο – μεταξύ άλλων – ο Δήμαρχος Σερραίων, Πέτρος Αγγελίδης, ενώ αναμένονται πάρα πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα για όσους δώσουν το «παρών».


Ο χορός της Ευξείνου Λέσχης Σερρών
 
Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Σερρών, στο κέντρο " Μύλος " στην Οινούσσα στις 8.30 το βράδυ,  με τους καλλιτέχνες Δημήτρη  Καρασαβίδη, Αντώνη Παπδόπουλο, Δημήτρη Μερτζιανίδη και Παναγιώτη Απατσίδη.


Ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Τερπνής


Ο ετήσιος χορός και το κόψιμο βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 1 το μεσημέρι στην ταβέρνα "Γράδα", πρώην "Καλαμάκι" στην Αγία Παρασκευή.