Στην ΕΡΑ Ιωαννίνων έγινε η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΕΣΗΕΠΗΝ για τα παιδιά των εργαζομένων


H χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΕΣΗΕΠΗΝ για τα παιδιά των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στην ΕΡΑ Ιωαννίνων.

Με γλυκά, παραμύθια και μικρά δώρα οι δημοσιογράφοι των Ιωαννίνων και οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ιωαννίνων, ευχήθηκαν για καλά Χριστούγεννα και ένα 2014 με υγεία και δουλειά για όλους.

 

Ξεκινούν οι δράσεις για την σταδιακή υλοποίηση του πρώτου καινοτόμου - πιλοτικού προγράμματος "Πολιτιστική διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου", που έλαβε τη συγκατάθεση των αρμοδίων Υπηρεσιών για την προένταξή του στη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020. Το πιλοτικό πρόγραμμα, συνολικού προϋπολογισμού 37.302.000 ευρώ, αποτελεί μια Ολοκληρωμένη Εδαφική Επένδυση της Περιφέρειας Ηπείρου, που συνδυάζει πολιτισμό, τουρισμό, υποδομές και συνέργειες με επιχειρήσεις που παράγουν τοπικά προϊόντα στο σύνολο της Ηπείρου.

Σήμερα Δευτέρα, στις επτά το βράδυ, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων. Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται 17 θέματα

 

Εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές αρχές ένα ακόμα κύκλωμα που μετέφερε, με νταλίκα, παράνομους αλλοδαπούς από την χώρα μας στην Ιταλία. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά με τη συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας και της Ο.Π.Κ.Ε. Ιωαννίνων, τέσσερις άνδρες, υπήκοοι Τουρκίας, ηλικίας 36-48 ετών. Επίσης, συνελήφθησαν, επτά μετανάστες, υπήκοοι Συρίας και Αφγανιστάν, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι, για τους οποίους θα δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τυχόν απέλασή τους.

Ογδόντα οκτώ κιλά χασίς επιχείρησε να «εξάγει» στη Γερμανία από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ένας 35χρονος ο οποίος συνελήφθη, πριν ταξιδέψει για τον προορισμό του μέσω Ιταλίας.Τα ναρκωτικά, ήταν επιμελώς τοποθετημένα μέσα σε κρύπτες στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου τύπου βαν, με γερμανικές πινακίδες.