Φωτογραφίες των αδελφών Κασιδιάρη σε νέα κατορθώματα

Ενα ακόμη βίντεο που περιλαμβάνεται στον ογκώδη φάκελο της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Εικονίζει τον Ηλία Κασιδιάρη να ασκείται με ζήλο στην... αθλοπαιδιά της σκοποβολής.

Ημίγυμνος και εν μέση οδώ, σε μια άγνωστη τοποθεσία, ο βουλευτής πυροβολεί με μια καραμπίνα κατά πινακίδας, η οποία αναφέρει «Αρχαία Λατομεία».

Εν τω μεταξύ, την παρέμβαση του Αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Αθανασίου Τσέλιου προκάλεσε φωτογραφία που εμφανίζει τον αδελφό του Ηλία Κασιδιάρη, Αλέξανδρο, ανθυπολοχαγό των ειδικών δυνάμεων, να χαιρετά ναζιστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός ΓΕΣ διέταξε τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, στο πλαίσιο της οποίας, ο ανθυπολοχαγός διέκοψε την εκπαίδευση του σε σχολείο ανορθόδοξου πολέμου της Ρεντίνας και αποσπάται για τουλάχιστον ένα μήνα στο Φρουραρχείο Αθηνών προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα της Χρυσής Αυγής έχει ήδη διεξαχθεί μία έρευνα από τα Γενικά Επιτελεία που αφορούσε στο ενδεχόμενο συμμετοχής εν ενεργεία στελεχών των ειδικών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων σε εκπαίδευση μελών του κόμματος.

Όπως είχε ανακοινωθεί από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, (27/09/2013) "από το πόρισμα" προέκυψε, "ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε εμπλοκή ή συμμέτοχη εν ενεργεία στελεχών των ειδικών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων σε εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής".

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12/12/2013 - 02:41

Πολυμέσα