45η Κοινωνική Δράση Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών Ελλάδας (Αττική)

Σε νέα δράση προχωρούν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές, με συλλογή τροφίμων. Όπως μας ενημερώνουν:

Σημείο Συγκέντρωσης: Ευριπίδου 69 & Αιγέως, Κατάστημα Σκλαβενίτη Καλιθέας Ώρα συγκέντρωσης: 11:00 ΧΑΡΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ: http://goo.gl/maps/p1yit

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 καλούμε τα μέλη μας να παραστούν στην δράση συλλογής τροφίμων που θα πραγματοποιήσουμε σε συνεργασία με την Αλληλεγγύη για Όλους Πειραιά. Αυτή η δράση μας θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Σκλαβενίτη της Καλλιθέας (Ευριπίδου 69 & Αιγέως) μετά από άδεια της εταιρείας η οποία και πρόσφερε για την ενίσχυση του σκοπού μας είδη αξίας 150 ευρώ και για αυτό την ευχαριστούμε.

Είναι ελπιδοφόρο να βλέπουμε τέτοιου είδους αντιμετώπιση στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Θα βρισκόμαστε λοιπόν εκεί από τις 11:00 μέχρι τις 17:00 μαζί με την Αλληλεγγύη Πειραιά ενημερώνοντας το κοινό και προσβλέποντας στην βοήθεια του για τον σκοπό μας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων για την ανιδιοτελή προσφορά τους. Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας Προχωράμε μαζί, Πάντα Όρθιοι!

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK http://www.facebook.com/agan.moto.hellas

ΚΑΙ ΣΤΟ http://www.aganmoto.gr/