Γερμανός αστυνομικός «σκότωσε και έφαγε» τον εραστή του

Ως ύποπτος για τη δολοφονία και τον κανιβαλισμό ενός άνδρα συνελήφθη στη Δρέσδη ένας 55χρονος αστυνομικός. Σύμφωνα με την αστυνομία της Δρέσδης το πτώμα βρέθηκε στα όρη Ερτς, στην ανατολική Γερμανία 

Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές, υπάρχουν ενδείξεις ότι μέρη του σώματος του θύματος πιθανόν να έχουν φαγωθεί. Ο δολοφονηθείς ζούσε στο Ανόβερο και αγνοείτο.

 

Η αστυνομία πιστεύει ότι οι δύο άνδρες γνωρίστηκαν μέσω διαδικτυακού ιστότοπου για όσους ενδιαφέρονται για σεξουαλικές επαφές οι οποίες εμπεριέχουν βασανισμό. Το θύμα, σύμφωνα με την αστυνομία της Δρέσδης, βασανίσθηκε, δολοφονήθηκε και τεμαχίστηκε, με τα τμήματα της σορού του να θάβονται σε τμήμα ορεινής γης, η οποία ανήκει στον ύποπτο αστυνομικό.

 

Ο συλληφθείς εργάζεται στην Κρατική Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών της Σαξονίας, στο ιατροδικαστικό τμήμα, ενώ η γερμανική εφημερίδα Bild σημειώνει ότι πρόκειται για εμπειρογνώμονα στο χώρο της γραφολογικής ανάλυσης.

 

Τα μέρη της σώματος τα οποία λείπουν οδηγούν την αστυνομία στην υπόθεση περί κανιβαλισμού, ενώ, σύμφωνα με το δίκτυο BBC, δεν είναι σαφές εάν η δολοφονία ήταν στόχος του δράστη ή συνέβη κατά τη διάρκεια βίαιης επαφής των δύο ανδρών.

 

Πηγή: BBC News: German policeman 'kills and eats' another man

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29/11/2013 - 17:35