Σύλλογος Γυναικών Ρόδου: Αλληλεγγύη στις απλήρωτες εργαζόμενες της GLOBEWILLIAMSHELLAS

Τη συμπαράστασή του  στον αγώνα των εργαζομένων της εταιρείας GLOBE WILLIAMS HELLAS , εκφράζει ο Σύλλογος Γυναικών Ρόδου, μέλους της Ο.Γ.Ε.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι:
 «Η ομάδα Γυναικών Ρόδου της Ο.Γ.Ε. βρέθηκε κοντά στις εργαζόμενες της εταιρείας GLOBEWILLIAMSHELLAS, που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, αφού ήταν απλήρωτες από τον Ιούλιο. Η GLOBEWILLIAMSHELLAS είναι εργολαβική εταιρεία καθαριότητας και υπεύθυνη για την καθαριότητα της πολυκλινικής EUROMEDICA.
Οι εργαζόμενες με τη στήριξη του ταξικού Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων προχώρησαν σε 4ωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας, “αναγκάζοντας” έτσι την εργοδοσία να καταβάλει δύο μισθούς.
Οι γυναίκες της Ο.Γ.Ε. μετέφεραν στις εργαζόμενες, που αγωνίζονται με αποφασιστικότητα, το δικό της μήνυμα:
Στη μάχη που δίνετε δεν είστε μόνες. Καμία γυναίκα μόνη της! Είμαστε στο πλευρό σας για τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων σας καθώς και των επιδομάτων και αδειών που σας οφείλονται από προηγούμενα χρόνια. Οι γυναίκες των Λαϊκών οικογενειών ξέρουμε τι σημαίνει να παλεύεις καθημερινά με την απληρωσιά, με την ανεργία, με την επίθεση στους μισθούς και τις συντάξεις. Ξέρουμε όμως ακόμα, πως η ελπίδα βρίσκεται εκεί που οι εργαζόμενοι δε σκύβουν το κεφάλι. Εκεί που παλεύουν για να γίνει νόμος το δίκιο τους και όχι τα κέρδη των αφεντικών».


Πηγή: εφημερίδα Πρόοδος Δωδεκανήσου