ΠΟΣΠΕΡΤ: Συνεχίζουμε αταλάντευτα και δυναμικά τον αγώνα μας

Δελτίο τύπου 18.07.2013

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ και όλων των νομικών συμβούλων που εκπροσωπούν την ΠΟΣΠΕΡΤ και τους εργαζόμενους. Πραγματοποιήθηκε επίσης το απόγευμα, η μεγαλύτερη συνέλευση εργαζομένων και εκφράστηκε ομόθυμα η απόφαση να συνεχίσουμε αταλάντευτα και δυναμικά τον αγώνα μας.

Είμαστε στην ίδια γραμμή με τις δημοσιογραφικές ενώσεις και τα σωματεία που αύριο απεργούν στα ιδιωτικά κανάλια της Digea, ενάντια στην παράνομη και αντισυνταγματική εκπομπή του μορφώματος που η κυβέρνηση έχει κατασκευάσει ως «νέα» ΥΕΝΕΔ δημιουργώντας αποτροπιασμό σε κοινό και δημιουργούς.

Απαντώντας στις προκλητικές εκφράσεις του κ. Καψή, του διαμηνύουμε ότι στο Ραδιομέγαρο και σε όλες τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ υπάρχουν ΜΟΝΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ της ΕΡΤ που καθημερινά εργάζονται για την 24ωρη λειτουργία της, υλοποιώντας την απόφαση του ΣΤΕ, ενώ υπάρχει συνεχής στήριξη από όλους τους καλλιτέχνες και αυτό αποδεικνύεται από την καθημερινή συμμετοχή τους στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο προαύλιο του Ραδιομεγαρου.

Η ΕΡΤ συνεχίζει να προσφέρει ενημέρωση – πολιτισμό και ψυχαγωγία στην κοινωνία, αυτή είναι η απάντηση μας και στον ανεκδιήγητο κ. Κεδίκογλου.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!»