Πολάκης:"Βλέπω μια παγωμάρα από Χρυσοχοΐδη και Τσιάρα για αυτά που αποκάλυψα για την «απολύμανση» των φυλακών ελπίζω αύριο να κινηθεί ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ"

(Απο τη σελίδα του Παυλος Πολακης στο facebook)

Βλέπω μια ΠΑΓΩΜΑΡΑ από Χρυσοχοΐδη και Τσιάρα για αυτά που αποκάλυψα το μεσημέρι για την «απολύμανση» των φυλακών ...

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ :
1) Η εταιρεία αυτή ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ κλπ, που ανέλαβε την απολύμανση- απεντόμωση (ενώ πριν διοργάνωνε συνέδρια ) έχει ΕΠΟΠΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ήΧΗΜΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ που πρέπει να επιβλέψει και να υπογράψει τη διαδικασία;;;
2) Μαθαίνω πως σε κάποιες φυλακες ανά την Ελλάδα την απολύμανση την έκαναν οι δήμοι με δικά τους συνεργεία ! Για αυτές τις φυλακές ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ή να τους ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
3) Εμαθα πως στα Χανια ζήταγαν υπεργολάβο για να κάνει την απολύμανση και έδιναν 500 ευρώ λέει για τις φυλακες της Αγυας (12.500 τετραγωνικά!!) Αν είναι έτσι που πήγαν τα 540.000 χιλιάρικα που με διαδοχικές συμβασεις τους δώσατε;;;
4) Μπορείτε να μου πείτε αυτή η εταιρεία που κάνατε την προμήθεια των απολυμαντικων καθαριστικών η οποία φτιάχτηκε στις 29/3 στις 30/3 σας έκανε προσφορά και στις 4/4/20 της αναθέσατε τα 232.000 ευρώ ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ;;;;
Εκείνες τις μέρες είχαμε ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ,ήταν τότε που λέγαμε για ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ που δεν έβαζε ο υπουργος των χονδρεμπόρων ο Γεωργιαδης !!
 Πως μια εταιρεία που έχει στοιχείο επικοινωνίας μόνο το κινητό της ιδιοκτήτριας καταχωρημένο στο ΓΕΜΗ βρίσκει τέτοιες ποσότητες σε μια μερα από την ίδρυση της;;; 
ΠΟΙΑΝΟΥ «ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ» ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ (Παππα Βασιλίκα)
ΤΕΛΟΣ ,ελπίζω αύριο να κινηθεί ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ μετά τις αποκαλύψεις που κάναμε .Αλλιως θα τα πάμε (και αυτά) εμείς!
Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ περιμένουμε απαντήσεις ,ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ;;;;;;;

Η χθεσινή αποκαλυπτική ανάρτηση του  Π. Πολάκη  στη σελίδα του στο facebook:

Λοιπόν.......όπως υποσχέθηκα χθες βράδυ...

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ «ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΦΥΛΑΚΩΝ»

Χθες κοινοποίησα στο fb ένα άρθρο που περιέγραφε τις διαδικασίες απευθείας ανάθεσης για την απολύμανση των φυλακών λόγω κορωναϊου που δημοσιεύτηκε στο σάιτ inside story.
Ψάχνοντας περισσότερο το ζήτημα με τη βοήθεια κάποιων καλών φίλων διαπίστωσα τα εξης ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ :

1) Η διαδικασία της απολύμανσης-απεντόμωσης ανατέθηκε με απόφαση της γραμματέας αντιεγκληματικής πολιτικής κυρίας Σοφιας Νικολαου σε μια εταιρεία με όνομα «ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ», με έδρα επί της οδού Γούναρη 89, Τ.Κ. 16561, Γλυφάδα, με ΑΦΜ: 801063883
Κατ αρχήν νόμιμα θα έλεγε κανείς λόγω των έκτακτων συνθηκών που προβλέπει η ΠΝΠ .
ΟΜΩΣ :
-Μπορεί να απαντήσει κανείς στο ερώτημα πως γίνεται αυτή η εταιρεία που με βάση την πράξη ίδρυσης της(2/7/2019) και την καταχώρηση της στο ΓΕΜΗ (Γενικο εμπορικό μητρώο ) ειχε ως αντικείμενο την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ,να προχωράει στις 11/3/2020 σε τροποποίηση -επέκταση δραστηριοτήτων και στο αντικείμενο των απολυμάνσεων;;;; ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 19/3/2020 να της ανατίθεται η πρώτη από τρεις διαδοχικά συμβάσεις αξίας 145.000 ευρώ η ΚΑΘΕΜΙΑ (οι αλλες δυο συμβασεις ήταν στις 30/3 και 23/4 /2020) για την απολύμανση των φυλακών;;;;;;(για να μην ξεπερνάμε και το όριο και πηγαίνουν οι συμβάσεις στο Ελεγκτικό συνέδριο)
Τι επιχειρηματικό δαιμόνιο ήταν αυτό που από τα συνέδρια το γύρισε στις απεντομωσεις ;;και σε τρεις μέρες τσιμπάει δουλειά 500.000 ευρώ .(φωτό 1-2-3-4-5)
-ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ αν ο ιδιοκτήτης είναι η κυρία που αναφέρεται η ο πατερας της Κυριαζης Μιχαηλιδης ,όπως γράφει ο ίδιος στη σελίδα του στο fb ;;;(φωτό 7) Θα μου πεις αυτό δεν έχει καμία σημασία γίνεται συχνά .
ΕΛΑ ΟΜΩΣ που υπάρχει και αυτή η φωτογραφία του πατέρα της κυρίας ιδιοκτήτριας με τον υπουργό Δικαιοσυνης κο ΤΣΙΑΡΑ στη φετεινη έκθεση Θεσσαλονίκης όπου η εταιρεία αυτή συμμετείχε ως διοργανωτής ή η άλλη που δείχνει την επίσκεψη του στη Βουλή και στο πολιτικό γραφείο του Πρωθυπουργού.... (φωτό 8-9)
...έτσι αρχίζει να δένει το «γλυκό» της προσυνεννόησης για τη «δουλίτσα» του μισού εκατομμυρίου ευρώ!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ....
2) Εκτός από τη διαδικασία της απολύμανσης έπρεπε να προμηθευτούν βέβαια και τα καθαριστικά-απολυμαντικά κλπ .
Με τον ίδιο τρόπο (απευθειας ανάθεση οπως προβλέπει η ΠΝΠ)η κυρία Σοφία Νικολαου γεν γραμματέας, αναθέτει την προμήθεια υψους 232.000 ευρώ στις 3/4/2020 στην εταιρεία «EX PAPPA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ», με έδρα επί της οδού Θεμιστοκλέους 23, Τ.Κ. 12243 Αιγάλεω, με ΑΦΜ: 801332960 της κυρίας Βασιλικα Παππα!(Φωτό 10-11)
Και που είναι το παράνομο θα μου πεις ;
Πως έδωσε τιμές προμήθειας των υλικών ,ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ όπως φαίνονται στη φωτό 11;;; Αφού ο Υπ Αναπτυξης μας λέει πως ανέβηκαν οι χοντρικές τιμές λόγω ζήτησης ,που να βρει φθηνά τα υλικά η εν λόγω εταιρεία; Τι ψάχνεις ρε Πολακη με την αντιπολιτευτική σου μανία;;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ !!
Η εν λόγω εταιρεία (φωτό 12) ιδρύθηκε και καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ ,ΣΤΙΣ 29/3/2020!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ 230.000 ευρώ!!!!!!Μαλιστα καταστατικό δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα και το μόνο στοιχείο επικοινωνίας που καταχωρείται είναι το κινητό τηλέφωνο της ιδιοκτήτριας !!!
Μας λέει δηλαδή το Υπουργειο πως έμαθε πως ιδρύθηκε μια εταιρεία που φέρνει απολυμαντικά πέντε μέρες πριν ,τους πήραν στο κινητό και τους ανέθεσαν δουλειά 230.000!!!
Ελεεεεεεοοοοοοος!!Για ζώα μας περνάτε;;;
ΠΟΙΑΝΟΥ «ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ» ΕΙΝΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ;;;
Μετά από αυτά ΡΩΤΑΩ ΕΥΘΕΩΣ :
Κύριε Χρυσοχοΐδη του Υπ ΠΡΟΠΟ που μεταφέρθηκαν κάποιες αρμοδιότητες των φυλακών ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;
Κύριε Τσιάρα υπουργέ Δικαιοσυνης που έχετε αρμοδιότητα στις φυλακές ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;
Κυρία Νικολαου που ως γενική Γραμματεας Αντιεγκληματικής πολιτικής υπογράφετε τις αναθέσεις ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;;;;
Σύντροφοι Γιάννη Ραγκούση και Λαππα Σπύρο ως τομεάρχες Προ.πο και Δικαιοσυνης μήπως πρέπει να κινήσουμε διαδικασία για ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ και ΑΚΥΡΩΣΗ των ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ;;;;
ΥΓ 1.το συνολικό πόσο από τις δυο δουλίτσες αυτές είναι σχεδόν 800.000 ευρώ!!!
Η ηθική απαξία όμως που πρέπει να τύχουν είναι αντίστοιχη των πλατφορματζηδων με τα σκοιλ ελλικικου και μετζη του νεουκτη των 35 εκατομ ευρώ,ΓΙΑΤΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ :Βρίσκομε 2-3 κολλητούς μας και στο όνομα του κορωναιου τρώμε τα λεφτά που μάζεψε ο Τσιπρας και Συριζα απ τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού .Την ίδια στιγμή που 700.000 άνθρωποι δεν έχουν πάρει τα 800 ευρώ ,αυτοί ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ μοιράζουν 800.000 ευρώ σε δυο κολλητούς τους ,προφανως όχι χωρίς παράπλευρες ωφέλειες για τους Ίδιους....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ !!
ΥΓ2 Δείτε ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες της ανάρτησης!!!!
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54