Τον ένα αιώνα από την Μεγάλη Οχτωβριανή Επανάσταση τιμά φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» 21, 22 και 23 Σεπτέμβρη

Τον ένα αιώνα από την Μεγάλη Οχτωβριανή Επανάσταση τιμά φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» με σύνθημα:«100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισε τον κόσμο "το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του... αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς"»,εμπνευσμένο από στίχους του ποιητή της Επανάστασης, Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι

Αυτό το μήνυμα θα ηχήσει σε εκατοντάδες εκδηλώσεις σε γειτονιές, χωριά, μικρές και μεγάλες πόλεις και θα πάρει πορεία κορύφωσης το Σεπτέμβρη, σε πρωτεύουσες νομών, πριν καταλήξει στο τριήμερο της Αθήνας, στις 21,22 και 23Σεπτέμβρη, στο γνώριμο χώρο του Πάρκου «Αντ. Τρίτσης» στο Ίλιον.

Αναλυτικά, μεγάλα Φεστιβάλ έχουν προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη (στο πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά») για το τριήμερο 14, 15 και 16 Σεπτέμβρη, αλλά και στην Πάτρα (στο ΤΕΙ), το Ηράκλειο, τη Λάρισα και τα Γιάννενα για το διήμερο 15 και 16 Σεπτέμβρη.

Μέσα από τις εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ, η ΚΝΕ τιμά την επέτειο της Μεγάλης Σοσιαλιστικής Επανάστασης που αποτέλεσε κοσμοϊστορικό γεγονός, με το βλέμμα όμως στραμμένο στο μέλλον, διαδίδοντας την επικαιρότητα και αναγκαιότητα της πάλης ενάντια στο βάρβαρο εκμεταλλευτικό σύστημα του καπιταλισμού, της πάλης για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού, της κοινωνίας που καταργεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54