ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! Όλοι & Όλες στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 5:30 μμ ενάντια στο Αντιλαϊκό Πολυνομοσχέδιο

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προωθεί με τη διαδικασία του επείγοντος για ψήφιση στη Βουλή την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα, το πολυνομοσχέδιο για τη νέα λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων και της δημόσιας περιουσίας, μέχρι σημείου ξεπουλήματος όλης της χώρας, καθώς και τον «κόφτη» μισθών, συντάξεων και δημοσίων δαπανών, που στην ουσία αποτελεί νέο μνημόνιο διαρκείας, αλλά και μοχλό υπονόμευσης της λαϊκής κυριαρχίας.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καλεί την εργατική τάξη, το λαό και τη νεολαία, τα αγωνιστικά ταξικά συνδικάτα, τα κοινωνικά κινήματα, σε παλλαϊκές κινητοποιήσεις τις ημέρες συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή και σε αγώνα διαρκείας, για να μην περάσει ο νέος μνημονιακός οδοστρωτήρας φτωχοποίησης του λαού και νέο-αποικιοποίησης της χώρας.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καλεί όλες τις αριστερές, αντιμνημονιακές, προοδευτικές δυνάμεις, σε αγωνιστική συμπόρευση και κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη ενωτικών, μαζικών λαϊκών και εργατικών αγώνων, για να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μνημονιακά μέτρα, για την ανατροπή της κυβέρνησης που τα εφαρμόζει και ολόκληρου του μνημονιακού μπλοκ πολιτικών δυνάμεων που τα ψηφίζει ή τα στηρίζει.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, όσον αφορά την Αθήνα, καλεί σε συμμετοχή:

- Το Σάββατο 21/5, στις 12 το μεσημέρι, ραντεβού της ΛΑΕ στο Σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι και πορεία – πικετοφορία μέσω Ερμού στην πλατεία Συντάγματος.

- Την Κυριακή, 22/5, στις 5:30 το απόγευμα, συλλαλητήριο εργατικών συνδικάτων και λαϊκών φορέων στο Σύνταγμα.
Σημείο συνάντησης ΛΑΕ, Όθωνος & Αμαλίας.

Επίσης, η ΛΑΕ πραγματοποιεί ενημερωτική πολιτική καμπάνια, για το νέο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο, σε όλη τη χώρα, με εξορμήσεις των μελών και φίλων της σε πλατείες, χώρους εργασίας, εμπορικά κέντρα, λαϊκές αγορές κλπ.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!