Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα προεδρεύσει αύριο στις 9:30 το πρωί στη Βουλή των Εφήβων. Στις 2 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον ΥΠΕΞ, κ. Πετρο Μολυβιάτη

Η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα προεδρεύσει αύριο στη Βουλή των Εφήβων 09:30-12:30, ενώ στις 2μμ θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον υπηρεσιακό Υπουργό Εξωτερικών, κ. Πέτρο Μολυβιάτη, στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Στην έναρξη της συνεδρίασης της Βουλής των Εφήβων οι νεαροί βουλευτές επιφύλαξαν αποθεωτικές στιγμές για την Πρόεδρο της Βουλής.
Να είναι διεκδικητικοί και αποφασισμένοι προέτρεψε τους μαθητές που απαρτίζουν την Βουλή των εφήβων η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απευθύνοντας χαιρετισμό στις εργασίες τους. Από την αίθουσα της Ολομέλειας η Πρόεδρος της Βουλής φωτογραφήθηκε με τα παιδιά, τα χαιρέτισε ένα - ένα και μοίρασε αυτόγραφα.

Απευθυνόμενη στους Εφήβους Βουλευτές η κα Κωνσταντοπούλου εξέφρασε τη χαρά της για το ότι είδε την Ολομέλεια γεμάτη με νέους ανθρώπους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μόλις πέρασε η ωραιότερη ώρα της μέρας μου. Έχετε τη ζωή μπροστά σας. Το μέλλον είναι στα χέρια σας. Να ευχηθώ από καρδιάς να μείνετε πάντα έτσι γιατί οι άνθρωποι που παραμένουν έφηβοι, δεν παραιτούνται αισιοδοξούν πάνε καλά» είπε στους μαθητές η κα Κωνσταντοπούλου «προειδοποιώντας» τους να είναι καλά προετοιμασμένοι για τη συνεδρίαση της Ολομελείας την Τετάρτη διότι θα προεδρεύσει η ίδια κλείνοντας τις εργασίες της Συνόδου της Βουλής των εφήβων, τέλος τους είπε γελώντας ότι είναι κοινοβουλευτικό τους καθήκον να της στείλουν όλες τις σέλφις που τράβηξαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τους μαθητές που απαρτίζουν την Βουλή των εφήβων εδώ :