Φωτογραφία INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Πρ. Παυλόπουλος: Κοινός αγώνας για να βγει η Ελλάδα από το τέλμα

Για την ανάγκη να δοθεί ένας κοινός αγώνας προκειμένου να βγει η Ελλάδα από το τέλμα αλλά και να «αποκατασταθούν οι αξίες που έχουν χαθεί εδώ και καιρό από την Ευρώπη» έκανε λόγο ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στη συνομιλία που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Χρειάζεται «ψυχραιμία, ενότητα και υπευθυνότητα. Μέχρι τώρα, φαίνεται ότι έχουμε και από τα τρία», είπε ο Πρωθυπουργός υποδεχόμενος τον κ. Παυλόπουλο.
Απαντώντας στον κ. Τσίπρα, ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι «είναι ένας κοινός αγώνας και πρέπει να δοθεί για να βγει ο τόπος από αυτό το τέλμα και να ξανακερδίσει ο λαός μας τη χαμένη υπερηφάνεια και ελπίδα».

Δήλωση του υποψήφιου ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου

Ο κ. Παυλόπουλος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ανέφερε ότι ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την εξαιρετικά τιμητική πρόταση που του έγινε την οποία χαρακτήρισε ως μία πρόταση ευθύνης.
«Τον ευχαριστώ γιατί μου δίνει την δυναντότητα να συμβάλλω με τις ταπεινές μου δυνάμεις για να αγωνιστούμε όχι μόνο για την πατρίδα και τον λαό μας αλλά και για την Ευρώπη που οραματίστηκαν οι ιδρυτές της» ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε πως αυτή θα είναι η βασική αρχή που θα υπηρετήσει.
Πηγή: naftemporiki.gr