Ο Σάββας Μιχαήλ του Ε.Ε.Κ.παραβρέθηκε στην πορεία στο Παρίσι - καταδικάζει την επίθεση στη σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo (ηχητικό)

Στο στούντιο της ΕΡΤopen o Σάββας Μιχαήλ από το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα στο Ά πρόγραμμα της ΕΡΑ Αθηνών μίλησε με την δημοσιογράφο
Ευα Μαυρογένη για την επίθεση στη διεθνώς γνωστή αριστερή σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo στο Παρίσι, τη στυγνή δολοφονία των αγωνιστών αριστερών δημοσιογράφων, τις ομηρίες και δολοφονίες αμάχων που ακολούθησαν και την πορεία που παραβρέθηκε.
Ακούστε ολόκληρο το ενδιαφέρον ηχητικό της επομπής εδώ:

 

Ο Σάββας Μιχαήλ του Ε.Ε.Κ. παραβρέθηκε στην πορεία στο Παρίσι - καταδικάζει την επίθεση στη σατιρική by Ertopen on Mixcloud

Ο Σάββας Μιχαήλ είναι πολιτικός και συγγραφέας. Σπούδασε ιατρική στην Αθήνα και στο Παρίσι.
Από τα χρόνια της χούντας ενεργοποιείται στο χώρο της μαρξιστικήςαριστεράς. Διατέλεσε γενικός γραμματέας του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος(ΕΕΚ) και μέλος της διεθνούς γραμματείας της Συντονιστικής Επιτροπής για την Επανίδρυση της Τέταρτης Διεθνούς (ΣΕΤΔ).

 Πέρα από άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά, έχει συγγράψει και πληθώρα, πολιτικών κυρίως, βιβλίων. Παράλληλα είναι μεταφραστής βιβλίων των Ταρίκ Αλί, Έντουαρντ Σαΐντ, Αλαίν Μπαντιού, Μαρξ, Ένγκελς, Νόαμ Τσόμσκι. Θεωρείται ειδικός στην ιστορία και την κριτική της λογοτεχνίας.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13/01/2015 - 15:37