Φωτογραφία ΑΠΕ/ΜΠΕ

Αλ. Τσίπρας: Δεν υπάρχει Grexit αλλά Σαμαράς exit

Σφοδρή επίθεση κατά του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε από την Κόρινθο ο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας τον Αντώνη Σαμαρά για μαύρη προπαγάνδα, τρομοκρατία και εκστρατεία φόβου.
«Σε τρία πράγματα επένδυσε το πρωθυπουργικό περιβάλλον το τελευταίο διάστημα... Στην φυγή καταθέσεων. Στο Grexit. Στο επονείδιστο και δυσβάστακτο χρέος. Και τα τρία τα έφαγε το μαύρο σκοτάδι», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και τα τρία, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, τα τελειώνουν κάθε μέρα αυτοί που περίμενε ο κ. Σαμαράς ότι θα τον στηρίξουν. Οι θεσμικοί παράγοντες της Ευρώπης, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, ο ξένος Τύπος.

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ήρθε η ώρα πολίτες της Κορινθίας να το πούμε ξεκάθαρα : Το Grexit, μας τελείωσε, δεν υπάρχει. Το μόνο exit που απέμεινε είναι το Σαμαράς exit. Δεν υπάρχει έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, υπάρχει έξοδος του Σαμαρά από την εξουσία. Κι αυτό θα γίνει, όπως σας βλέπω και με βλέπετε. Σε λίγες μέρες. Στις 25 αυτού του ιστορικού αυτού Γενάρη», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.