Το Magic Diabetes Bus φέρνει τα Χριστούγεννα στην Αθήνα

Λίγο πριν τις γιορτές, ένα μαγικό λεωφορείο ταξιδεύει στους δρόμους της Αθήνας και σταθμεύει σε έξι δήμους, με στόχο να βάλει μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των εορτών και να τους ενημερώσει για τον διαβήτη και τον εμβολιασμό!

Το Magic Diabetes Bus κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας, με οδηγό τον Κρατερό Κατσούλη και σταθμεύει σε δήμους της Αττικής, για να φέρει τα παιδιά πιοκοντά στη μαγεία των Χριστουγέννων και να ενημερώσει μικρούς και μεγάλους για τοδιαβήτη και τον εμβολιασμό.

Από τις 16 έως και τις 21 Δεκεμβρίου 2018, το Diabetes Magic Bus της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Με Οδηγό το Διαβήτη», προσκαλεί τους μικρούς του φίλους και τους γονείς τους σε ένα μαγικό ταξίδι, που θα περιλαμβάνει:

-Δωρεάν εξετάσεις γλυκόζης.
-Ενημέρωση για θέματα Σακχαρώδους Διαβήτη από Ιατρό,Διατροφολόγο και Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.
-Εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά και εφήβους σε σχέση με τοΣακχαρώδη Διαβήτη.
-Ενημέρωση μικρών και μεγάλων γιατην αξία και τη σημασία τουεμβολιασμού.

Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη είναι πιο ευάλωτοι στις λοιμώξεις και διατρέχουν σε τριπλάσιο ποσοστό κίνδυνο να νοσήσουν από πνευμονία, σε σχέση με τους υγιείς συνομήλικούς τους.

Το ξεχωριστό «ταξίδι» του Magic Diabetes Bus θα ξεκινήσει από το Δήμο Αθηναίων, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 10:30 π.μ., σταθμεύοντας στην Πλατεία Συντάγματος.

Στις 17 Δεκεμβρίου θα σταθμεύσει στο Δήμο Αμαρουσίου, έξω από το κτίριο του Δημαρχείου.
Στις 18 Δεκεμβρίου θα συναντήσουμε το Magic Diabetes Bus στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Ηρακλείου, πλησίον τουΣταθμού του Η.Σ.Α.Π.
και στις 19 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Γεννηματά του Δήμου Ιλίου.
Στις 20 Δεκεμβρίου η μαγευτική διαδρομή θα συνεχιστεί στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στο Δήμο Ηλιούπολης
και θα ολοκληρωθεί στις 21 Δεκεμβρίου στο Δήμο Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνας στην Πλατεία Πατριάρχου.

Το Diabetes Magic Bus θα προσφέρει ενημέρωση από τις 10:30 π.μ. το πρωί έως τις 15:00 μ.μ.το μεσημέρι και από τις 17:00 μ.μ. έως τις 21:00 μ.μ. το βράδυ
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54