Η Χριστιάνα Ζώτου σήμερα Κυριακή 1 Ιουλίου στις 11 το πρωί, στην εκπομπή "EΡΤ Οpen - Mind" με τον Νικόλα Τζαβάρα στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open

Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 στις 11.00 με 12.00 το πρωί στην EΡΤ Open στους 106,7 fm, θα μιλήσουμε για την πρώτη και μοναδική στην Ελλάδα –πρότυπη- Παιδική Χαρά για παιδιά με προβλήματα οράσεως και πρόσθετες αναπηρίες, την οποία δημιούργησε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες «Αμυμώνη», στο πάρκο του Ελληνικού (πρώην Αμερικάνικη βάση).

Θα μας μιλήσει, τηλεφωνικά, μια εκ των πρωτεργατών και πυλώνων αυτού του όμορφου και πραγματικά σπουδαίο
υ εγχειρήματος, η κ. Ζώτου Χριστιάνα (υπεύθυνη συντονισμού στην Αμυμώνη).

Επίσης, τι θα ισχύσει με τις ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Υγείας σχετικά με τις αποζημιώσεις μέσω voucher για τα οπτικά-γυαλιά οράσεως και τις υπηρεσίες ειδικής αγωγής.

Αναβρασμός επικρατεί στους παρόχους και στους δικαιούχους των υπηρεσιών ειδικής αγωγής σχετικά με το μεγάλο ζήτημα που προκύπτει με την δαπάνη της ειδικής αγωγής, και την υπέρβαση του πλαφόν που έχει θέσει ο ΕΟΠΥΥ.

Ποιος θα αναγκαστεί να πληρώσει «το μάρμαρο»;

Εναντιώνονται οι επαγγελματίες ειδικής αγωγής οι οποίοι κρίνουν ως παράνομη, αντισυνταγματική αλλά και προσβλητική για την επιστημονική και επαγγελματική τους υπόσταση τη νέα νομοθετική μεταρρύθμιση. 

Συνεχίζεται η προσπάθεια εξεύρεσης χρημάτων με σκοπό να ταξιδέψει στο Κίεβο (12-19 Αυγούστου) η Εθνική Ομάδα Κωφών Beach Volley,προκειμένου να μας εκπροσωπήσει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Όσοι θέλετε να βοηθήσετεwww.giveandfund.com.


*Συντονιστείτε στο ελεύθερο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open στους 106.7 στα fm και διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της www.ertopen.com/radio ή στο www.live24.gr

Το πρόγραμμά αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο.
Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5
καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας:
(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045

Καλή ακρόαση!