Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα 6 το απόγευμα έξω από την ΕΡΤ3

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί από το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης έξω από το κτίριο της τηλεόρασης της ΕΡΤ3, στη Λεωφόρο Στρατού.
Η διαμαρτυρία θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και γίνεται μετά την απόφαση της νέας διοίκησης να κόψει εκπομπές από το πρόγραμμα του καναλιού.

Η ανακοίνωση:
"Παρά τα δεκάδες ψηφίσματα και τις αποφάσεις των εργαζομένων,η νέα διοίκηση αποφάσισε να κόψει τις εκπομπές που έδωσαν φωνή στην κοινωνία, αυτά τα δύο χρόνια αγώνα ενάντια στο Μαύρο.

Καλούμε σε συγκέντρωαη έξω από την ΕΡΤ3 για να συνεχίσει να βγαίνει η κοινωνία στον αέρα και να μην κοπούν οι εκπομπές των αλληλέγγυων πολιτών.

Απαιτούμε να μην διακοπεί ούτε ένα κοινωνικό μήνυμα από αυτά που αναπαράγονται 2 χρόνια υπέρ των εργατών της ΒΙΟΜΕ, της Κόκα Κόλα,των Τσιμέντων Χαλκίδας,των κατοίκων στην Χαλκιδική κ.α."

Να αφουγκραστεί «τις προτάσεις της κοινωνίας για τη φιλοσοφία και τους στόχους του προγράμματος» καλούν τη διοίκηση οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3, που για 24 μήνες παρέδωσαν μαθήματα αγώνα και αξιοπρέπειας, τονίζοντας ότι η έναρξη της επίσημης λειτουργίας της ΕΡΤ3, να μην σηματοδοτηθεί με αποκλεισμούς, αναφερόμενοι στην διαφαινόμενη διακοπή εκπομπών που προβάλλονταν την περίοδο της αυτοδιαχείρισης
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24/06/2015 - 17:28